Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Metin2 Pvp Server'ımda Filezillada Source Dosyası Yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan metin2turr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar , benim pvp sunucum vardır kiraladığım kişiler src dosyasının olmadığını söylüyor. Ben çevrımdışı pazar fiyatlarını src dosyası olmadığı için değiştiremiyorum. Aynı zamanda level görünümünü değiştiremiyorum. Yardımcı olabilecek var mı ? Src dosyası neden yok ? Kendim src dosyası hazırlayıp filezillaya atma şansım var mı ? Ya da başka bir yolu var mıdır

Çözüm
eğer src yoksa ve offline shop, great offline shop ise navicattan değiştirebilirsin fiyatlarını.

NOT : değiştirmeden önce bi oyunu kapat değiştirdikten sonra tekrar start ver.
Bilişimler ücretsiz olarak source dosyası vermemektedir. Bazı bilişimler source dosyalarını ek ücret karşılığı satarken bazıları hiçbir şekilde satmamaktadır. Eğer filesinizin source dosyasını ek ücret ile almak istiyorsanız çalıştığınız firmayla görüşün.

Başka bir source dosyasını kullanamazsınız bunun nedeni sizde ekli olan sistemler ile diğer source dosyalarında ekli olan sistemlerin aynı olmamasından kaynaklanma.

Yukarda arkadaşında dediği gibi forum üzerinde birçok sourceli files bulunmakta ücretsiz olarak. Onlarıda deneyebilirsiniz benim önerim eklenti yapılmamış olan alt yapı filesler üzerinde çalışmanızdan yana

eğer src yoksa ve offline shop, great offline shop ise navicattan değiştirebilirsin fiyatlarını.

NOT : değiştirmeden önce bi oyunu kapat değiştirdikten sonra tekrar start ver.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri