Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Metin2 Pvp Server'ımda Filezillada Source Dosyası Yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan metin2turr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

metin2turr

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 3 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
20
MmoLira
46
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar , benim pvp sunucum vardır kiraladığım kişiler src dosyasının olmadığını söylüyor. Ben çevrımdışı pazar fiyatlarını src dosyası olmadığı için değiştiremiyorum. Aynı zamanda level görünümünü değiştiremiyorum. Yardımcı olabilecek var mı ? Src dosyası neden yok ? Kendim src dosyası hazırlayıp filezillaya atma şansım var mı ? Ya da başka bir yolu var mıdır

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
eğer src yoksa ve offline shop, great offline shop ise navicattan değiştirebilirsin fiyatlarını.

NOT : değiştirmeden önce bi oyunu kapat değiştirdikten sonra tekrar start ver.
Merhaba arkadaşlar , benim pvp sunucum vardır kiraladığım kişiler src dosyasının olmadığını söylüyor. Ben çevrımdışı pazar fiyatlarını src dosyası olmadığı için değiştiremiyorum. Aynı zamanda level görünümünü değiştiremiyorum. Yardımcı olabilecek var mı ? Src dosyası neden yok ? Kendim src dosyası hazırlayıp filezillaya atma şansım var mı ? Ya da başka bir yolu var mıdır
Src dosyası olmadan bir işe yaramaz.

Src ile satılan filesler mevcut sadece öyle files alıp sunucuya kurarsanız istediğiniz değişikliği yaparsınız

Kardeşim piyasada files bölümünde bir cok server files var onlardan birini indirip kullanabilirsin.

Src dosyası orda olmaz dostum :) yani ftpde olmaz src dosyası kiraladığın kişilerde vardır .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri