- Konular
- 1
- Online süresi
- 24m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sirius JB Tanıtım Formu
Biz kimiz
İlk başta deneyimli bir Yönetim kadrosu olup aktif bir şekilde çalışma gösteren bir kadroyuz ve 5 yıldır bu işin içerisinde bulunmaktayız Daha önce farklı oyunlardada Sunucu açma fırsatımız olmuş ve deneyimlerimizi geliştirme fırsatımız olmuştu Minecraft Metin 2 gibi fakat en büyük kitleyi cs'den edindik işte böyle bir oluşumuz.
Hedeflermiz Neler
İletişimin bol olduğu İnsanların Birbirine saygılı olduğu bir oyuncu topluluğu oluşturma hedefindeyiz bizim için bir sunucunun Kitlesi İletişimi ve Yönetim ekibi Önemlidir Ondan sonra serverdaki eklentiler pluginler gelir Hedeflerimiz daha çok yayılıp Türkiyede 1. sıraya yükselmektir evet hedeflerimiz büyük fakat sizin de desteklerinizle başaracağımıza inanıyoruz.
Sunucuda bulunanlar
25'den fazla alınabilir kostüm
Sadece Belirli zamanlar açılan Rulet sistemi
Her Hafta oynanan adminlik oyunları
Eşit Ve adaletli kredi Sistemi
Hileye Karşı Aktif Yönetim ekibi
Neredeyse Bugsuz Faction Paketi
Açık slot ve komutçu Başvuruları
Eklemek İstediklerimiz
Sunucumuz Jaibreak sunucusu olmaktadır. Slot ve komutçu başvurularımız herzaman açıktır. Yetkili kadromuzda şikayet veya öneriniz var ise her zaman kapımız açıktır vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz.
Sunucumuzun İp adresi
185.198.75.20
Discord adresi
Biz kimiz
İlk başta deneyimli bir Yönetim kadrosu olup aktif bir şekilde çalışma gösteren bir kadroyuz ve 5 yıldır bu işin içerisinde bulunmaktayız Daha önce farklı oyunlardada Sunucu açma fırsatımız olmuş ve deneyimlerimizi geliştirme fırsatımız olmuştu Minecraft Metin 2 gibi fakat en büyük kitleyi cs'den edindik işte böyle bir oluşumuz.
Hedeflermiz Neler
İletişimin bol olduğu İnsanların Birbirine saygılı olduğu bir oyuncu topluluğu oluşturma hedefindeyiz bizim için bir sunucunun Kitlesi İletişimi ve Yönetim ekibi Önemlidir Ondan sonra serverdaki eklentiler pluginler gelir Hedeflerimiz daha çok yayılıp Türkiyede 1. sıraya yükselmektir evet hedeflerimiz büyük fakat sizin de desteklerinizle başaracağımıza inanıyoruz.
Sunucuda bulunanlar
25'den fazla alınabilir kostüm
Sadece Belirli zamanlar açılan Rulet sistemi
Her Hafta oynanan adminlik oyunları
Eşit Ve adaletli kredi Sistemi
Hileye Karşı Aktif Yönetim ekibi
Neredeyse Bugsuz Faction Paketi
Açık slot ve komutçu Başvuruları
Eklemek İstediklerimiz
Sunucumuz Jaibreak sunucusu olmaktadır. Slot ve komutçu başvurularımız herzaman açıktır. Yetkili kadromuzda şikayet veya öneriniz var ise her zaman kapımız açıktır vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz.
Sunucumuzun İp adresi
185.198.75.20
Discord adresi
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.