D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı putty ch ler açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan livera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

livera

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 3 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
23
MmoLira
10
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

/usr/game den sh baslat.sh komutunu verdikten sonra 1 ch seçip enterlıyorum

daha sonra aldıgım hatalar

DATABASE AÇILIYOR
ıd-elf.so.l: /lib/libstdc++so.6: version CXXABI_1.3.8 required by /usr/game/share/db not found

GİRİŞ AÇILIYOR
ıd-elf.so.l: Shared object 'libssl.so.6' not found required by 'game'

1. KANAL AÇILIYOR

GAME99 AÇILIYOR

1. KANAL AÇILDI

(ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ( Forumda yeniyim) )

CH-SORUN.png

Büyük ihtimal yukarda yazılı libssl.so.6 ve libstdc++so.6 liblerini attıktan sonra bu sefer farklı liblerin eksik olacağını söyleyecektir. Forumda lib arşiv konusu mevcut onu indirip eksik libleri oradan tedarik edebilirsiniz.

Büyük ihtimal yukarda yazılı libssl.so.6 ve libstdc++so.6 liblerini attıktan sonra bu sefer farklı liblerin eksik olacağını söyleyecektir. Forumda lib arşiv konusu mevcut onu indirip eksik libleri oradan tedarik edebilirsiniz.
Aslında bu hata verdiği libleri ben indirdim filezilla dan sürekledim attım gerekşi dizinlere am ona rağmen bu hataları alınca konuyu açtım

Aslında bu hata verdiği libleri ben indirdim filezilla dan sürekledim attım gerekşi dizinlere am ona rağmen bu hataları alınca konuyu açtım

Yine aynı dosyaların eksik olduğunu söylemez isimler değişmiştir eksik olan başka bir lib var diyerek bunları göstermiştir veya siz farklı dizine atmışsınızdır

söylenenleri denedim zaten attıgım dizinlerde dosyalar var üzerine yazarak attım yine aynı hatalar duruyor farklı bi hata gelmedi hatalar aynı

İşten geldiğim gibi deneyeceğim nasıl start verceğimi de yazabilir misin
sh baslat.sh veya sh start.sh

Bütün liblerin bulundğu rar. Atarken gelen uyarıya üzerine yazma diyerek tümüne uygulayın. Mevcut olan dosyanın üzerine uygulamaya çalışırsanız sunucu libi sildikten sonra yenisini atamadan sunucu ile bağlantısını keser ve format atmak zorunda kalırsınız.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri