shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Metin2 Pack İP adresi Editleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mhtsimsek.34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

mhtsimsek.34

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
3h 11m
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 3 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
15
MmoLira
13
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

S.A beyler ben normal bir şekilde root dosyalarını çıkardım serveinfo.py not defteri ile açtım ama içi boştu başka bir şekilde pack'in ip adresi nasıl değiştirilir acaba yardım ederseniz sevinirim.

S.A beyler ben normal bir şekilde root dosyalarını çıkardım serveinfo.py not defteri ile açtım ama içi boştu başka bir şekilde pack'in ip adresi nasıl değiştirilir acaba yardım ederseniz sevinirim.

Merhaba,

Eğer serverinfo.py boş ise lütfen ayarlar.py veya data.py dosyalarını açarak kontrol edebilir misiniz?
Her pack içerisinde IP adresi serverinfo.py'de olmayabiliyor bazıları farklı dosyalarda oluyor çünkü.

Sevgiler..

Merhaba,

Eğer serverinfo.py boş ise lütfen ayarlar.py veya data.py dosyalarını açarak kontrol edebilir misiniz?
Her pack içerisinde IP adresi serverinfo.py'de olmayabiliyor bazıları farklı dosyalarda oluyor çünkü.

Sevgiler..

Yanıtın için teşşekkür ederim fakat şunu farkettim bütün dosyalar 0 kb eternexus unepk ile denedim onlar çalşmayı durdurdu ama başka dosyaları açıyolar.root dosyasını açmıyolar sadece
ben server kurdum da pack eksik onun için deniyorum mc set haricinde bildiğin bir pack varsa atarmısın?

Eğer açmıyorsa root dosyası muhtemelen kilitlenmiştir. Kullandığınız server filesin orjinal packini mi indirdiniz acaba? Paylaşılmış bir files ise root kilitle değildir çünkü. Eğer server filesin kendi packini kullanıyorsanız, size tavsiyem herhangi bir oyun packinden sadece rootu alarak denemeniz, biri olmazsa birisi çalışacaktır. Tabi uyum sorunu olmaması için oyun içerisinde arayüzle ilgili detayları denemelisiniz mutlaka.

Eğer açmıyorsa root dosyası muhtemelen kilitlenmiştir. Kullandığınız server filesin orjinal packini mi indirdiniz acaba? Paylaşılmış bir files ise root kilitle değildir çünkü. Eğer server filesin kendi packini kullanıyorsanız, size tavsiyem herhangi bir oyun packinden sadece rootu alarak denemeniz, biri olmazsa birisi çalışacaktır. Tabi uyum sorunu olmaması için oyun içerisinde arayüzle ilgili detayları denemelisiniz mutlaka.

Tekrardan cevapladığın için teşekkür ederim şuan bir full client buldum onu deniyeceğim game mysql dosyalarıyla
İyi akşamlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri