Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Efsun kontrol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lenax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 465

Lenax

Level 1
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Üye
Konular
3
Çözüm
1
Online süresi
6h 5m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 3 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
33
MmoLira
130
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar

Foruma eskiden üyeydim de hatırlayamadım hesabı o yüzden mecbur yeni hesap açmak zorunda kaldım.

Tekrardan merhabalar arkadaslar. Ben X serverinde oynuyorum.Serverin kendi entegresi bir efsun botu var Bu efsun botunu sürekli kontrol etmekten bıktım Bu yüzden itemin efsunu geldiginde Bilgisayara DialogBox veya ses çıkartmasını sağlamak istiyorum hiç sistem kodlamadım ama Python C++ C# Visual basic bilgim var .Bu yüzden Oyun içini nasıl kontrol ettirebilirim ? İteme ulasıp efsunu nasıl kontrol ettirebilirim? ögrenmem gerekenler nelerdir bunları merak ediyorum konu yanlıs yerde açılmıssa ilgili yere tasınmasını arz ederim

İyi forumlar

Yapamazsın, oyun dosyalarına sahip olman gerekir. Oynadığın oyunun dosyaları açık ise yapabilirsin system.pyden kontrol çektirerek.

Yapamazsın, oyun dosyalarına sahip olman gerekir. Oynadığın oyunun dosyaları açık ise yapabilirsin system.pyden kontrol çektirerek.

Eskiden Dreamfancy tarzında efsun botları vardı hatırlarsan efsun geldiginde Ses çıkartıyordu veya MsgBox atıyordu onu çok iyi hatırlıyorum.
Yani sadece itemin efsunlarını kontrol ettirsem bana yeter.

Merhabalar

Foruma eskiden üyeydim de hatırlayamadım hesabı o yüzden mecbur yeni hesap açmak zorunda kaldım.

Tekrardan merhabalar arkadaslar. Ben X serverinde oynuyorum.Serverin kendi entegresi bir efsun botu var Bu efsun botunu sürekli kontrol etmekten bıktım Bu yüzden itemin efsunu geldiginde Bilgisayara DialogBox veya ses çıkartmasını sağlamak istiyorum hiç sistem kodlamadım ama Python C++ C# Visual basic bilgim var .Bu yüzden Oyun içini nasıl kontrol ettirebilirim ? İteme ulasıp efsunu nasıl kontrol ettirebilirim? ögrenmem gerekenler nelerdir bunları merak ediyorum konu yanlıs yerde açılmıssa ilgili yere tasınmasını arz ederim

İyi forumlar
Root.eix epk yolla hem ses hem log çıkartma ekleyip atayım (Skype)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri