Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı İtem proto Sysser

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Abdul Kadir Mercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 381
Konular
62
Çözüm
15
Online süresi
22h 24m
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 4 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
94
MmoLira
197
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yokmu Yardım Edıcek bır baba yigit arastırdım fakat her hangı bir sonuca varamadım lutfen yardım edermısınız

CPythonPlayer::SetItemData(window_type : 1, dwSlotIndex=39, itemIndex=1990) - Failed to item data
yenı bir item eklıyorum item oyunda gelıyor fakat hıc bır sekılde ıconu kabul etmıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tahminimce yeni silah ekledin ancak farklı bi itemin kodunu kopyaladın yada hazır kodlarda srcde uymayan pozisyon mevcut öyleyse silah eklerken runik kılıç kodunu kopyala kodunu ve ismini değiş dene

Tahminimce yeni silah ekledin ancak farklı bi itemin kodunu kopyaladın yada hazır kodlarda srcde uymayan pozisyon mevcut öyleyse silah eklerken runik kılıç kodunu kopyala kodunu ve ismini değiş dene
tabi silah dedim diye illa silah algılama mesela kolye olur kuşak olur veya zırh silah ayakkabı

tabi silah dedim diye illa silah algılama mesela kolye olur kuşak olur veya zırh silah ayakkabı
ornek olarak kılıcı alıyorum kodlarını degisdıriyorum ornek kılııc kodu 10 ise serverde olmayan bir kod eklıyorum fakat yıne aynı olmuyor ısımden dolayı olma sansı varmıdır boyle

dediğin gibi yaptım fakat hic bir sekılde duzelmıyor yada ben yapamaıyorum baska bir files kurdum orda aynı sekıl yapınca sorunsuz eklenıyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri