shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

VAİNGLORY TANITIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BJORKxSGMxOKxEFSANE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 333
Konular
7
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 3 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
10
MmoLira
24
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

capsule_616x353.jpg

VAİN GLORY TANITIM

Öncelikle mobil olarak çıkıp daha sonra steamde de yerini alan moba tarzı oyun

Vainglory, Super Evil Megacorp tarafından geliştirilen ve Rogue Games Inc. tarafından iOS ve Android için yayınlanan, oyun içi satın alımları olan ücretsiz bir video oyunudur.

: 16 Kasım 2014

: Çok oyunculu oyun

: Super Evil Megacorp

: Çevrimiçi çok oyunculu savaş arenası

: Android, iOS, Microsoft Windows, Mac OS

: Super Evil Megacorp, Rogue Games, Inc.

Bu oyunun bence en güzel özelliği mobil oyun olarak oynanırken googleplay hesabınızı steam üstünden baglanabilir olması ve hem telefonda hemde bilgisayarda aynı hesabı oynuyabilir olmanız.

Kısaca oyunu anlatmak istiyorum uzun zaman oynadım aşırı zevkli 3-3 veya 5-5 savaş arenaları,Ve birçok özel etkinlik;Daha geliştirme aşamasında oldugunu düşünüyorum ama aşırı eglenceli moba tarzı seven oyuncuların kesinlikle oynaması,denemesi gereken bir oyun.Kötü yanları ise oyunun arayüzü biraz kötü tam çalışmıyor steam ve googleplay’de ama orijinal sitesinden indirdiginizde arayüz çok daha farklı.

Karakter ler ve classlar:

53 adet karakter 5 adet class bulunuyor(Daha yeni eklenen karakterler mevcut)
image-resizer.png

indir (1).jpg

Yukarıdaki resimde görülen bölüm ''talents'' oyun içi sahip oldugunuz yada olmadıgınız karakterlere oyun oynadıkça,level atladıkça veya özel etkinliklerle elde edilen skill yükseltme arayüzü;Bu bölüm aslında oyunu öne çıkaran özelligi oyuna biraz daha farklı bir hava katıyor;Kısa bir örnek vericem:Saw karakteri ile 3-3 maça girdiniz,normalde yasaklama ekranı belli bir lige ulaştıgınızda açılıyor,Saw aldıgınızda karşınızdaki bir oyuncuda Saw alabilir bu durumda bu talentslerden hangi Saw oyuncusunun daha yüksekse bir adım 1-1 de daha avantajlı oluyor;tabi ama karakter hakimiyeti ve oynanış tarzı her mobada oldugu gibi daha önemli.

indir.jpg

EĞER ÇOK İSTEK GELİRSE KARAKTER GELİŞİMİ REHBERİ YAPABİLİRİM.

Oyunu denemenizi tavsiye ederim;Ülkemizde çok ünlü bir oyun degil fakat göz atmaya deger kendine has karakterleri ile aşırı zevk alabiliceginiz bir moba.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri