- Konular
- 7
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 3 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 24
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
VAİN GLORY TANITIM
Öncelikle mobil olarak çıkıp daha sonra steamde de yerini alan moba tarzı oyun
Vainglory, Super Evil Megacorp tarafından geliştirilen ve Rogue Games Inc. tarafından iOS ve Android için yayınlanan, oyun içi satın alımları olan ücretsiz bir video oyunudur.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
: 16 Kasım 2014
: Çok oyunculu oyun
: Super Evil Megacorp
: Çevrimiçi çok oyunculu savaş arenası
: Android, iOS, Microsoft Windows, Mac OS
: Super Evil Megacorp, Rogue Games, Inc.Bu oyunun bence en güzel özelliği mobil oyun olarak oynanırken googleplay hesabınızı steam üstünden baglanabilir olması ve hem telefonda hemde bilgisayarda aynı hesabı oynuyabilir olmanız.
Kısaca oyunu anlatmak istiyorum uzun zaman oynadım aşırı zevkli 3-3 veya 5-5 savaş arenaları,Ve birçok özel etkinlik;Daha geliştirme aşamasında oldugunu düşünüyorum ama aşırı eglenceli moba tarzı seven oyuncuların kesinlikle oynaması,denemesi gereken bir oyun.Kötü yanları ise oyunun arayüzü biraz kötü tam çalışmıyor steam ve googleplay’de ama orijinal sitesinden indirdiginizde arayüz çok daha farklı.
Karakter ler ve classlar:
53 adet karakter 5 adet class bulunuyor(Daha yeni eklenen karakterler mevcut)
Yukarıdaki resimde görülen bölüm ''talents'' oyun içi sahip oldugunuz yada olmadıgınız karakterlere oyun oynadıkça,level atladıkça veya özel etkinliklerle elde edilen skill yükseltme arayüzü;Bu bölüm aslında oyunu öne çıkaran özelligi oyuna biraz daha farklı bir hava katıyor;Kısa bir örnek vericem:Saw karakteri ile 3-3 maça girdiniz,normalde yasaklama ekranı belli bir lige ulaştıgınızda açılıyor,Saw aldıgınızda karşınızdaki bir oyuncuda Saw alabilir bu durumda bu talentslerden hangi Saw oyuncusunun daha yüksekse bir adım 1-1 de daha avantajlı oluyor;tabi ama karakter hakimiyeti ve oynanış tarzı her mobada oldugu gibi daha önemli.
EĞER ÇOK İSTEK GELİRSE KARAKTER GELİŞİMİ REHBERİ YAPABİLİRİM.
Oyunu denemenizi tavsiye ederim;Ülkemizde çok ünlü bir oyun degil fakat göz atmaya deger kendine has karakterleri ile aşırı zevk alabiliceginiz bir moba.