mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Cevaplandı Zımbo files bağlanırken hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kareas02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 523

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkadaşlar birden fazla sorum olucak ilk olarak build ederken gcc49 yüklü oldugu halde bu hatayı verıyor bu sunucuda vreiyor localde derleyebilyorum
Ekran-Alintisifd523a6415501325.png

ikinci olarak localhostta frebsd 9.2 mysql 5.5 gcc 4.9 kurulu ordan zımbo filesin srcsini derleyip game yi alıp sunucuma atınca bağlanırken hata alıyorum daha önce kurdum
şimdi kuramıyorum sacma bir şekilde her şeyi sorunsuz şekilde yapıyorum sunucuda mı bir problem var yardımcı olabilcek var mı

arkadaşlar birden fazla sorum olucak ilk olarak build ederken gcc49 yüklü oldugu halde bu hatayı verıyor bu sunucuda vreiyor localde derleyebilyorum
Ekran-Alintisifd523a6415501325.png

ikinci olarak localhostta frebsd 9.2 mysql 5.5 gcc 4.9 kurulu ordan zımbo filesin srcsini derleyip game yi alıp sunucuma atınca bağlanırken hata alıyorum daha önce kurdum
şimdi kuramıyorum sacma bir şekilde her şeyi sorunsuz şekilde yapıyorum sunucuda mı bir problem var yardımcı olabilcek var mı

Hatırladıgım kadarıyla bunun clientinde ip lisansı vardı onu giderdiniz mi ?
Bilişim makinasıyla build yapmayın sadece localhost üzerinden yapın buildlerinizi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri