bu tür şeyler pcne kurduğun makina ile kiraladığın makinada değişir pcne kurduğunda bir tık fazla gösterir 2.0 1.0 gibi ayrıca gcc sürümü yüksekse yüksek çıkması normalgördüğünüz gibi cpu bu sekilde ısınlanırken ve oyuna girerken cpu yükseliyor farklı filesleri kurdum onlarda 1.2 felan oluyor cpu bunda ise 5-6 civarları
@durda @Tungа @Mythsia @canTolip
Ekli dosyayı görüntüle 3520
Ekli dosyayı görüntüle 3521
farklı fileslerde 1.1 felan oluyor sanmıyorum sadece makine ile alaklı oldugunubu tür şeyler pcne kurduğun makina ile kiraladığın makinada değişir pcne kurduğunda bir tık fazla gösterir 2.0 1.0 gibi ayrıca gcc sürümü yüksekse yüksek çıkması normal
gcc sürümü farklı ise arada fark baya olur yazdığımda sadece makina demiyor yazdığımı tamamen okufarklı fileslerde 1.1 felan oluyor sanmıyorum sadece makine ile alaklı oldugunu
fileste gcc49 kurulu farklı bir gcc49 kurulu fileste deniyorum ondada dediğim değerler 1.2 felan 1.3 1.9gcc sürümü farklı ise arada fark baya olur yazdığımda sadece makina demiyor yazdığımı tamamen oku
sıfır sistem gcc49 fileste bile +4.0 üstlerinde oluyor hangi filesmiş o 1.2 çıkan ?fileste gcc49 kurulu farklı bir gcc49 kurulu fileste deniyorum ondada dediğim değerler 1.2 felan 1.3 1.9