tam da onu yazıyordum isim değişikliği yapınca çalışıyor teşekkür ederim bir de rica etsem neler yapabildiğini anlatma şansınız var mı wait damage ne demek mesela yada mobber hack ne işe yarıyor gibi
Attack Speed -> Saldırı Hızı
Move Speed -> Hareket Hızı
Attack Range -> Silah Mesafesi
Wall Hack -> Bilmeyen yoktur

Wait Damage -> 7x
Mobber Hack -> Slot Çekme
hector knk baya iyisin bu konuda öncelikle tebrikler peki farmbot yapabilme gibi bir imkanın varmı origins te ?
Yararlı Konu Eline Emeğine Sağlık.
Gayet Kullanışlı ve Kolay + Sadeliğini Koruyor Çok Hoşuma Gitti. Ayrıca FORM Tasarımı Güzel Olmuş Tebrik Ediyorum. İnşallah Emeğinin Karşılığını Alıp Kendini Daha da Geliştirirsin Değerli Kardeşim. ❤
SEVGİ ve SAYGILARIMI DİLİYORUM. 
❤ İYİ ÇALIŞMALAR TURKMMO AİLESİ ❤
Gayet Kullanışlı ve Kolay + Sadeliğini Koruyor Çok Hoşuma Gitti. Ayrıca FORM Tasarımı Güzel Olmuş Tebrik Ediyorum. İnşallah Emeğinin Karşılığını Alıp Kendini Daha da Geliştirirsin Değerli Kardeşim. ❤
hector knk baya iyisin bu konuda öncelikle tebrikler peki farmbot yapabilme gibi bir imkanın varmı origins te ?
Hileyi indirdiğin zaman bu konu hakkında bilgilendirme var içinde

Yararlı Konu Eline Emeğine Sağlık.Gayet Kullanışlı ve Kolay + Sadeliğini Koruyor Çok Hoşuma Gitti. Ayrıca FORM Tasarımı Güzel Olmuş Tebrik Ediyorum. İnşallah Emeğinin Karşılığını Alıp Kendini Daha da Geliştirirsin Değerli Kardeşim. ❤
Eyvallah teşekkürler yorumun için

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)