Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MucizeM2 AVCI GM Arıyor!

Etnarok

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
14042s
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
Başarım Puanı
42
TM Yaşı
7 Yıl 9 Ay 17 Gün
MmoLira
102
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Sunucu Adı: MucizeM2

Yaş Sınırlaması : +18

İstediğiniz Günlük Online Süre : 4 saat

Aradığınız Özellikler : Yeterince sabırlı,sakin,oyunculara ve ekip arkadaşlarına saygılı olucak. Bunlar aradığımız özelliklerdendir.
AVCI GM ARIYORUZ.

AVCI GM ne yapıcak?: Hilecileri tespit edicek ve verdiğimiz Panel üzerinden gerekli işlemi yapıcak.

İletişim Adresi (Discord) :

logo.png
mucizegTasarm.gif

VBpZAn.jpg

Son düzenleme:
Sunucu Adı: MucizeM2

Yaş Sınırlaması : +18

İstediğiniz Günlük Online Süre : 4 saat

Aradığınız Özellikler : Yeterince sabırlı,sakin,oyunculara ve ekip arkadaşlarına saygılı olucak. Bunlar aradığımız özelliklerdendir.
AVCI GM ARIYORUZ.

AVCI GM ne yapıcak?: Hilecileri tespit edicek ve verdiğimiz Panel üzerinden gerekli işlemi yapıcak.

İletişim Adresi (Discord) :

logo.png
mucizegTasarm.gif

VBpZAn.jpg
GÜNCEL 27.02.2020:spider::moony::laser::laugh::grouphug::gossip::bump2::bump2::bump2::boom:

GÜNCEL 27.02.2020:spider::moony::laser::laugh::grouphug::gossip::bump2::bump2::bump2::boom:
AVCI GM için alımlar devam etmekte mi acaba yardımcı olucak yetkili bana ulaşabilir mi mesaj yoluyla 24 saat onlineyim 22 yaşındayım adım kaan discord adresinizi atın konuşalım

AVCI GM için alımlar devam etmekte mi acaba yardımcı olucak yetkili bana ulaşabilir mi mesaj yoluyla 24 saat onlineyim 22 yaşındayım adım kaan discord adresinizi atın konuşalım

Kaan bey Discord adresimiz gerekli ektedir.
Üst bölümden "Discord adresimize bağlanmak için tıklayınız." kısmından bağlanabilirsiniz.

İyi günler dilerim :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri