Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Herkese merhaba,
Forumun eskilerindenim 10. Yıl olmuş uzun bir süre bilgisayarım olmadığı için maalesef fazla giriş yapamadım şimdi artık bilgisayarım var artık buralardayım eskilerden bilen bilir
Metin2 Hileleri bölümünde trojan keylogger li konularla ilgileniyordum yanı bölümün antivirüsüydüm (Süper Mod.) eski ve yeni arkadaşlarıma buradan selam olsun iyi forumlar ...
Forumun eskilerindenim 10. Yıl olmuş uzun bir süre bilgisayarım olmadığı için maalesef fazla giriş yapamadım şimdi artık bilgisayarım var artık buralardayım eskilerden bilen bilir
Metin2 Hileleri bölümünde trojan keylogger li konularla ilgileniyordum yanı bölümün antivirüsüydüm (Süper Mod.) eski ve yeni arkadaşlarıma buradan selam olsun iyi forumlar ...
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
öldü bilioduk biz seni ?
Yoğun bakımdaydım yeni taburcu oldumöldü bilioduk biz seni ?![]()
Sağol abi hoşbuldum.Hoşgeldin tekrar![]()
Aynen öyle kardeşim moderatörlük dönemimde ilk yöneticilerindendimForumdaki ilk Game Hosting sorumlusuydun diye hatırlıyorum ben seni
Hoşgeldin tekrardan![]()
Her zaman kardeşimHoş geldin tekrardan. İlk foruma giriş yaptığımda bazı konular hakkında senden yardım almıştım 2010 senesinde ben de.
Tekrardan bekliyoruz seni.![]()
))
Hoşgeldin
Forumdaki ilk Game Hosting sorumlusuydun diye hatırlıyorum ben seni 
Hoşgeldin tekrardan

Hoşgeldin tekrardan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)