HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
- Yapımcı: Ubisoft
- Boyut: 71 MB (Kurulum)
- Oyunun Puanı: 4,4
Ezio karakterinden sonra bir türlü eski tadını vermeyen Assasin's Creed serisinin mobil versiyonu. Temel olarak RPG şeklinde tasarlanan oyun, serideki Ezio gibi tüm efsane suikastçilere yer veriyor. Bizde kendi tarzımıza göre silahlarımızı seçiyor, karakterlerimizi diğer oyuncularla yaptığımız mücadeleler sayesinde geliştirebiliyoruz. Sıradan Assasin's Creed oyunlarından oldukça farklı bir yapıya sahip, denemeye değer.
Oyunu denemek için indirmiştim fakat beni pek sarmadı.Nedeni ise sıra tabanlı oluşu, gelişmek için uzun süre harcamak gerekiyor gibi hissettim ve kısa süreli oyun deneyiminden pek bir zevk alamadım.Yine de sıra tabanlı oyun severler için güzel ve oynanabilir bir mobil oyun 

grafikleri sarmadı amam genel olarka güzel.Oyunu denemek için indirmiştim fakat beni pek sarmadı.Nedeni ise sıra tabanlı oluşu, gelişmek için uzun süre harcamak gerekiyor gibi hissettim ve kısa süreli oyun deneyiminden pek bir zevk alamadım.Yine de sıra tabanlı oyun severler için güzel ve oynanabilir bir mobil oyun![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)