Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Cevaplandı +10 silahlarda evrim işlemiyor yardım..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kareas02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 687

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar filesimde +15 e kadar silahlar mevcut evrim sistemi var evrim perşomeniyle basılandan fakat +9a kadar geçerli evrimler +10 da kayboluyor nasıl ayarlayabilirim +10 silahlara?

Çözüm
Evrim sistemi +9 itemlere ayarlı olduğu için item kodunun son rakamı 9 olması gerekiyor dostum +10 olan itemin kodunu item proto xml ve item listten değiştirip itemin kodunun örnek 3435[9] yaparsan Sorun düzelicektir... evrim sistemin Sonu 9 kodlu weaponlara uyarlı dediğim gibi yaparsan sorununu çözülcektir
itemlere değer vermen gerekiyordu flag değeri miydi tam hatırlamıyorum. Evrim sistemini incelersen evrimin geçerli olacağı itemlerin satırlarına item_proto üzerinden bir işlem uygulaman gerekir.

itemlere değer vermen gerekiyordu flag değeri miydi tam hatırlamıyorum. Evrim sistemini incelersen evrimin geçerli olacağı itemlerin satırlarına item_proto üzerinden bir işlem uygulaman gerekir.
ben de onu arıyorum kral item protodan baktım da değerler hep aynı farklı olan bişey göremedim +9 dan sonrası için

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri