melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

EEU2 NOT FAR AWAY! 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben şimdi bunu indirsem internetime yazık teşekkürler çöp.
Senin yaptığın filesler gibimi?
 
  • Beğeni
Reactions: R&K
Bevis ne alaka ?
Senin kendi yapmış olduğun bütün filesler çöp tek zırh eklemeye benzemez files yapmak
Emeğe karşı az saygın olsun büyüde gel :)
benim kapasiteme gelmen için dicemde gelemezsin istesende qwnemqweqw abi yanına al abi yanına al dediğin kimliğini attığın günleri ne çabuk unuttun aslan parçası geldiğin yeri unutma yoksa ben geldiğin yere zımbalarım seni ayrıca ortada emek felan göremiyorum ;)
 
Şu forumda neden paylaşılan konuların %90'da, yorumlarda savaş çıkar? 2 Kişi de kendini yüksek görüyor ve 2 side birbirini küçük düşürmeye çalışıyor. :argue:
Farkında olmadan kendinizi küçük düşürüyorsunuz. şu sözleri unutmayın.

Dgtl2O-X4AIcFJR.jpg

DnestInXoAIMI2-.jpg
i
 
benim kapasiteme gelmen için dicemde gelemezsin istesende qwnemqweqw abi yanına al abi yanına al dediğin kimliğini attığın günleri ne çabuk unuttun aslan parçası geldiğin yeri unutma yoksa ben geldiğin yere zımbalarım seni ayrıca ortada emek felan göremiyorum ;)
Ben sana hiçbir zaman abi demedim bana numara yapma ayrıca mertkanı anneme sövdürdüğün için sana ayrıca kızgınım senin gibi terbiyesi bozuk kişiliği oturmamış kişilere cevap vermeyeceğim zamanında benle çalışmış birisi olduğun için sana şukadarını söyleyeceğim.
" Ege şu illuminanında sorunlarını fixle "
" Ege şu sorunları çöz giriş ekranını ayarlamaya çalış "
" Ege sunucuyu hallet "
" Ege GOD'un sorunlarını çöz "

Zamanında dediklerini hatırlıyorumda bensiz birşey yapamamıştın :) Demekki neymiş, sana yardım edenlere saygılı olacakmışsın. Projede senin emeğin geçtiği kadar benimde emeğimin geçtiğini sana hatırlatırım sonradan yaptığın yüzsüzlükleri unutmadım ben.

İstediğin kadar üste çıkmaya çalış ama üste çıkmaya çalışırken sana yardım edenleri hatırla.

Daha dosyayı indirmeden oyunu kurmadan içerisine açıp bakmadan nelerin olduğuna göz gezdirmeden direk çöp demen senin nasıl kişilikte birisi olduğunu belli ediyor :)
 
  • Beğeni
Reactions: R&K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst