Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

EEU2 NOT FAR AWAY! 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Laleci yazma dahada konuyu kirletiyorsun

laleci değilim diyom anlamiyon mu .d da ayrıyazilir daha da simdi git benim cümlelerimde yazim hatası ara ve gel bunu benim yüzüme vur ama orta okuldasin 7 8 ci sinif geliştirirsin

laleci değilim diyom anlamiyon mu .d da ayrıyazilir daha da simdi git benim cümlelerimde yazim hatası ara ve gel bunu benim yüzüme vur ama orta okuldasin 7 8 ci sinif geliştirirsin
Kardeşim ben sizden ne çektim ya sizin benimle bu koskoca evrende alıp veremediğiniz nedir allahaşkına ?
Laleci geliyor konuma boş boş yazıyor sen geliyorsun saçma saçma yazıyorsun amacınız nedir sizin eğer amacınız yan hesap açıp eğlenmekse
Allah sizi bildiği gibi yapsın ben sizden bıktım usandım türediniz öyle bir türediniz ki bitmek bilmediniz küfretmek istemiyorum ağzımı bozmayacağım çünkü biliyorum ki moderatörler görüyor adalet elbet sağlanacak oyüzden küfür etmiyorum ağzımıda bozmayacağım istediğinizi elde edemeyeceksiniz! Yapılan emeğe bile saygınız yok

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kardeşim ben sizden ne çektim ya sizin benimle bu koskoca evrende alıp veremediğiniz nedir allahaşkına ?
Laleci geliyor konuma boş boş yazıyor sen geliyorsun saçma saçma yazıyorsun amacınız nedir sizin eğer amacınız yan hesap açıp eğlenmekse
Allah sizi bildiği gibi yapsın ben sizden bıktım usandım türediniz öyle bir türediniz ki bitmek bilmediniz küfretmek istemiyorum ağzımı bozmayacağım çünkü biliyorum ki moderatörler görüyor adalet elbet sağlanacak oyüzden küfür etmiyorum ağzımıda bozmayacağım istediğinizi elde edemeyeceksiniz! Yapılan emeğe bile saygısı olmayan kişiliksiz insanlarsınız

emeğe saygın sonsuz saten :) verilen dosya ertesi gün warez cok iyi bilirsin sen biliriz biz emeğe verilen saygıyı sen öğren

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)