- Konular
- 13
- Online süresi
- 1ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 123
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 5,760
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Laleci senle uğraşamam hadi başka kapıya
laleci değil be gülüm
- Konular
- 1
- Online süresi
- 2g 22402s
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 47
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 250
- DevLira
- 3
Laleci yazma dahada konuyu kirletiyorsunlaleci değil be gülüm![]()
- Konular
- 13
- Online süresi
- 1ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 123
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 5,760
- DevLira
- 0
Laleci yazma dahada konuyu kirletiyorsun
laleci değilim diyom anlamiyon mu .d da ayrıyazilir daha da simdi git benim cümlelerimde yazim hatası ara ve gel bunu benim yüzüme vur ama orta okuldasin 7 8 ci sinif geliştirirsin
- Konular
- 1
- Online süresi
- 2g 22402s
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 47
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 250
- DevLira
- 3
Kardeşim ben sizden ne çektim ya sizin benimle bu koskoca evrende alıp veremediğiniz nedir allahaşkına ?laleci değilim diyom anlamiyon mu .d da ayrıyazilir daha da simdi git benim cümlelerimde yazim hatası ara ve gel bunu benim yüzüme vur ama orta okuldasin 7 8 ci sinif geliştirirsin
Laleci geliyor konuma boş boş yazıyor sen geliyorsun saçma saçma yazıyorsun amacınız nedir sizin eğer amacınız yan hesap açıp eğlenmekse
Allah sizi bildiği gibi yapsın ben sizden bıktım usandım türediniz öyle bir türediniz ki bitmek bilmediniz küfretmek istemiyorum ağzımı bozmayacağım çünkü biliyorum ki moderatörler görüyor adalet elbet sağlanacak oyüzden küfür etmiyorum ağzımıda bozmayacağım istediğinizi elde edemeyeceksiniz! Yapılan emeğe bile saygınız yok
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 13
- Online süresi
- 1ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 123
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 5,760
- DevLira
- 0
Kardeşim ben sizden ne çektim ya sizin benimle bu koskoca evrende alıp veremediğiniz nedir allahaşkına ?
Laleci geliyor konuma boş boş yazıyor sen geliyorsun saçma saçma yazıyorsun amacınız nedir sizin eğer amacınız yan hesap açıp eğlenmekse
Allah sizi bildiği gibi yapsın ben sizden bıktım usandım türediniz öyle bir türediniz ki bitmek bilmediniz küfretmek istemiyorum ağzımı bozmayacağım çünkü biliyorum ki moderatörler görüyor adalet elbet sağlanacak oyüzden küfür etmiyorum ağzımıda bozmayacağım istediğinizi elde edemeyeceksiniz! Yapılan emeğe bile saygısı olmayan kişiliksiz insanlarsınız
emeğe saygın sonsuz saten
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)