- Konular
- 1
- Online süresi
- 2465s
- Reaksiyon Skoru
- -1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 11
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Sizler için tamamen baştan yazılmış şekilde türkiyenin en gelişmiş metin2 site paneli sistemini hazırladık
Jetspanel Nedir ?
Jetspanel şuanda piyasada kullanılmakta olan bütün metin2 web panel sistemlerinden farklı bir yapıya sahiptir.
Diğer panel sistemlerine göre daha hızlı ve güvenlidir. Sürekli yenilenen yapısı ve tema seçenekleri ile kullanıcılara
görsel ve işlevsel olarak daha yeni ,güncel ve güvenli bir görünüm sağlamayı hedeflemektedir.
Jetspanel ile yapabileceğiniz birkaç şey ?
- Gelişmiş admin paneli sayesinde oyununuzu çok rahat bir şekilde yönetirsiniz.
- Tanıtım index'i düzenleme sistemi ile kod bilginiz olmadan index düzenleyebilirsiniz. ( HTML bilmenize gerek kalmadan düzenleme )
- Oyun içi market sistemi ile oyun içerisinden market sistemini çalıştırabilirsiniz.
- Yeni nesil sürekli güncellenen web site temaları ile daha güncel ve göz alıcı bir siteye sahip olursunuz.
- Lisans yönetim sistemi ile web sitemiz üzerinden site lisansınızı yönetebilir gün eklemesi yapabilirsiniz.
- Üstün güvenlik önlemlerimiz sayesinde hosting bilgilerinize sızılsa dahi sunucu bilgilerinize açık bir şekilde erişim sağlanamaz.
- Gelişmiş log sistemleri ile tüm panel loglarını görebilirsiniz ( Market log,Giriş log ,Ban Log)
- Otomatik olarak ban kaldırma ile attığınız süreli banları takip etmenize gerek kalmaz Banlanan hesaplar otomatik olarak süresi geldiğinde açılacaktır.
Yüzlerce yeni ve güncel özellikler sizleri beklemektedir.
Fiyatlandırma için : TIKLAYIN
Websitemiz için : TIKLAYIN
İletişim bilgilerimiz
Whatsapp İletişim : 0850 305 2585
Skype İleişim : jetspaneldestek@gmail.com
Market ve Website temaları
Son düzenleme:
- Konular
- 23
- Online süresi
- 2g 15746s
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 100
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 556
- DevLira
- 0
Gayet kullanışlı ve şık görünüme sahip kendim kullanmaktayım. Yönetim panelinden oyunda a dan z ye kadar her türlü işlemi yapmanıza olanak sağlıyor. İyi satışlar diliyorum Öneriyorum herkese
- Konular
- 3,084
- Online süresi
- 1y 2ay
- Reaksiyon Skoru
- 18,203
- Altın Konu
- 91
- Başarım Puanı
- 506
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 118,799
- DevLira
- 176
Harika görünüyor fırat kardeşim Hayırlı satışlar
- Konular
- 211
- Online süresi
- 15g 49973s
- Reaksiyon Skoru
- 418
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 1,601
- DevLira
- 54
Şu ücretli satılan temaların hepsini warez eden benim ama bunu ücretli satmanız ayrı bir durum tabi hayırlı satışlar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)