HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler DeadlyFire2 files kuranlar için game dosyası içerisinde ne kadar "DeadlyFire2" veya "df2" ismi varsa taratılmıştır ve dosyaya eklenmiştir kuranlar game dosyasında bunları değiştirdikten sonra isimler için daha game dosyalarına bakmalarına gerek yoktur.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
filesin sahibinin konusunun altına ekliyim o zaman teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için kapatılabilir.Aktif bir konu varsa konu altında yorum yapabilirsiniz konuya eklenebilir ve tek konuda devam edilir![]()
nerelerin görsellerini eklemem gerekiyor ki ben arayıp uğraşmasınlar diye ekledim@ShineSun
Paylaşım için teşekkürler fakat "Görsel'siz tanıtılan server files konuları kapatılacaktır. "
nerelerin görsellerini eklemem gerekiyor ki ben arayıp uğraşmasınlar diye ekledim
Aktif bir konu varsa konu altında yorum yapabilirsiniz konuya eklenebilir ve tek konuda devam edilir

filesin sahibinin konusunun altına ekliyim o zaman teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için kapatılabilir.Aktif bir konu varsa konu altında yorum yapabilirsiniz konuya eklenebilir ve tek konuda devam edilir![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)