Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
/usr/lib32/libstdc++.so.6: version CXXABI_1.3.8 required by /usr/game/share/game not found
Beyler sorun nedir putty de ? kanallar açılmıyor ????? PLS
/usr/lib32/libstdc++.so.6: version CXXABI_1.3.8 required by /usr/game/share/game not found
Sorun lib32 den kaynaklı /usr a lib32 indir at düzelir
Beyler OFFLİNE SHOP kapbirde pet ekleyebilsek çok güzel olucakatınca İTEMLERİ TEKRAR VERMİYOR SÜREKLİ PAKET ÇIKIYOR TIKLIYORUM HEPSİNİ AL DİYORUM VERMİYOR BİLGİNİZE NASIL ÇÖZÜLÜR ???
birde pet ekleyebilsek çok güzel olucak
birde pet ekleyebilsek çok güzel olucak
Emre ,Kullandınız alt yapıda binekle ilerlerken mobların geç yüklenme sorun vardı siz onu çözebildinizmi ? bunun çözümünü aradım forumda , uyguladım fakat hayla düzelmedi.
if (AFFECT_REVIVE_INVISIBLE != pkAff->dwType)
if (AFFECT_REVIVE_INVISIBLE != pkAff->dwType && AFFECT_MOUNT != pkAff->dwType) şeklinde değiştirdim.fakat hayla moblar binekle ilerlerken geç yükleniyor.
if (AFFECT_REVIVE_INVISIBLE != pkAff->dwType && AFFECT_MOUNT != pkAff->dwType) şeklinde değiştirdim.fakat hayla moblar binekle ilerlerken geç yükleniyor.
Son düzenleme:
hızdan kaynaklıyordu item proto güncelledim düzeldi diye hatırlıyorum filesi v2 olarak paylaşmayı düşünüyorum anca ev taşıdığım için İnternet nakil işlemini bekliyorum bir kaç eklentide yapmayı düşünüyorumEmre ,Kullandınız alt yapıda binekle ilerlerken mobların geç yüklenme sorun vardı siz onu çözebildinizmi ? bunun çözümünü aradım forumda , uyguladım fakat hayla düzelmedi.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)