Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı ARVEN2 BEST PRODUCTİON ACCOUNT YARDIM.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertsunucum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 235

mertsunucum

Level 1
Üye
Konular
2
Çözüm
1
Online süresi
9h 2m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 9 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
39
MmoLira
31
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar arven2 v5 sürümü filesi sorunsuz kurdum oyunada giriş yaptım problem yok. siteyi kurup bağladığımda üyelik oluşturulmuyor. belki 5 farklı tema denedim.
server bağlantılarını sorunsuz yaptığımdan eminim. ama üyelik oluşturulmuyor. bu konu hakkında bilgisi olan varmı çözüm nedir?

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
wmcp kullanıyorum diğer panelleride kurdum, bilişimden almadım kendim kurdum herşeyini account.sql ıda okutuyorum site ile server baglantılı sitede userleri v.s çekiyor sorun yok ama kayıt olurken hata oluştu diyor
Account izinlerini kontrol eder misiniz?

Panelin içinde account.sql olur navicata girip onu kendi tablonun üzerine okuttun mu?

Site ile oyun arasındaki mysql bağlantısını kurman gerekiyor bilişimden aldıysan eğer bilişime söyle ilgileniyorlar

wmcp kullanıyorum diğer panelleride kurdum, bilişimden almadım kendim kurdum herşeyini account.sql ıda okutuyorum site ile server baglantılı sitede userleri v.s çekiyor sorun yok ama kayıt olurken hata oluştu diyor

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri