noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Bir EFSANE'nin 10. yılı...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muhittin mermer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 582

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet evlatlarım bugün biraz duygusalım, bugün itibari ile oğlum Muhsin'in söylediğine göre turkmmo'da 10. yılımı geçirmiş bulunmaktayım. Bazen kelimeler yetmiyor ama içimden gelenleri sizlere şuan yazıyorum. Muratdede'nin bahrından kopup bu forumun rüzgarı ile birlikte hayatıma hala işsiz olarak devam etmekle beraber duygu dolu anlarda yaşamaktayım. O 10 yıl sizin için çok gelebilir ama benim ömrümün sadece küçük bir bölümüydü. Kimi zaman gülüp eğlensekte kimi zaman kayıplarda verdiğimiz oldu. Fakat köyümde öğrendiğim bilgelik eğtimi ile bu zor zamanlarımı kolayca atlatabildim. Köyde verdiğimiz kayıplar kadar burada da çok değerli kişileri kaybettiğimizde oldu. 10 sene boyunca başka tatsız şeylerde yaşadık fakat bilgeliğimle bunları görmezden geldim ve buradaki insanlardan aynı geri bildirimi aldım. Ben öyle her kahvede bulunmayan bir insan olarak burayı benimsiyebildim. Kah güldük kah üzüldük. Zaman zaman benim velet ile arkadaşının yorumlarına güldüm. Ee tabii başka üzücü zamanlarda oldu hatta bugün bile girdiğimde küçük bir tatsızlık yaşadık ama olsun bu 10 yıla değer çünkü her zaman bilgisayarımı kapatırken yüzümde o gülümseme hiç eksik olmadı. Benim 10 yılım bazılarından daha değerlidir daha eskidir ama benim 40 yılım bilgedir. Bu güzel yılların ardından benden küçük arkadaşlarımıza bir öneri, benden büyük arkadaşlarımıza da bir dost tavsiyesi: Siz siz olun forumunuzu ve köyünüzü unutmayın çünkü Köy topraktır, medeniyettir; Forum müjdedir, birlikteliktir. Bu ikisininde üstesinden birliktelik gelir, birlikten kuvvet, kuvetten enerji doğar. Bu enerji teknolojidir, medeniyettir aynı benim köyüm ve diğer nice köyler gibi...
Şehirlinin Efendisi, Muhittin Mermer.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri