noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

New Cheque 999 won sistemi 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan xefsane0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@xefsane0
int8_t kısımları hata veriyordu oraları int olarak değiştirdim şuan böyle bir problemim var

Error 1 error C2065: 'bCheque' : undeclared identifier C:/xxx/xxx/x/xx//xPythonShop.cpp 531 1 UserInterface
Sistemler varsa wona bağlı offshop, won masası ticaret gibi sistemler oralara da price kısmına uyarlama gerekiyor mesela
int gold;
int cheque;

Gibi kısımlara ekleme yapman lazım

Sistemler varsa wona bağlı offshop, won masası ticaret gibi sistemler oralara da price kısmına uyarlama gerekiyor mesela
int gold;
int cheque;

Gibi kısımlara ekleme yapman lazım
onunla ilgili değil eksik kod mevcutmuş başka bi won sistemini kıyaslayarak eksik kodu buldum bu won sistemine göre düzenledim şuan client srcde bi problem yok gameyi deniyorum

game src böyle bir hata veriyor

char.cpp: In member function 'void CHARACTER::SetPlayerProto(const TPlayerTable*)':
char.cpp:1952: error: 'SetCheque' was not declared in this scope
char.cpp: In member function 'void CHARACTER::PointChange(BYTE, int, bool, bool)':
char.cpp:3553: error: 'SetCheque' was not declared in this scope

Char.h da SetCheqüe diye bi kod yokmuş, bi bak bakalım sende nası ekli farklıysa değiştirirsin
game src böyle bir hata veriyor

char.cpp: In member function 'void CHARACTER::SetPlayerProto(const TPlayerTable*)':
char.cpp:1952: error: 'SetCheque' was not declared in this scope
char.cpp: In member function 'void CHARACTER::pointChange(BYTE, int, bool, bool)':
char.cpp:3553: error: 'SetCheque' was not declared in this scope

Char.h da SetCheqüe diye bi kod yokmuş, bi bak bakalım sende nası ekli farklıysa değiştirirsin
Parantez hatası yapmışlar kodu kim yazdıysa artık aynı hatayla karşılaşlanlar

Arat
C++:
        void            SetChequeshort cheque)    { m_points.cheque = cheque;    }
Değiştir
C++:
        void            SetCheque(short cheque)    { m_points.cheque = cheque;    }

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri