BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplandı efsun nesnesi anlık kasma hk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wRian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 501

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkadaşlar efsun botunda kasma diyordum fakat efsun nesnesini tek olarak iteme atıncada anlık drop sokuyor source kodlarından kaynaklı birşeymidir nasıl düzelte bilirim

Çözüm
yapılan fix eklenen sistem oynana koddan meydana gelir genellikle çözümünü benim gördügüm kadarıyla çözen olmadı
efsun botundan kaynaklı bir sistem değil zaten tamamen efsun botuna yönelik işlem yapmaya çalışıyordum tanıdık bir serverda aynı efsun botunu kullanıyordu dosyalarını çektim ondaki kasma min düzeyde itemin efsun geçişine bakılıyor enazından ama bende iteme bakılmıyor + tekli olarak efsun nesnesini atarken saniyelik donma giriyor kodları inceleyeceğim bozarsam yedekle düzeltirim :D
yapılan fix eklenen sistem oynana koddan meydana gelir genellikle çözümünü benim gördügüm kadarıyla çözen olmadı
efsun botundan kaynaklı bir sistem değil zaten tamamen efsun botuna yönelik işlem yapmaya çalışıyordum tanıdık bir serverda aynı efsun botunu kullanıyordu dosyalarını çektim ondaki kasma min düzeyde itemin efsun geçişine bakılıyor enazından ama bende iteme bakılmıyor + tekli olarak efsun nesnesini atarken saniyelik donma giriyor kodları inceleyeceğim bozarsam yedekle düzeltirim :D

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri