- Konular
- 7
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 10h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 7 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 306
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sa arkadaslar,
forum.turkmmo.com
bu sistemi ekledim hata almadan. simdi aura itemini kullaninca slota gitmiyor:
2. Sorun:
Aura gelistirilmiyor veya yükseltirmiyor:
v19.4 Aura Sistemi
Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar. Sistemi satın alan kullanıcıların isteği üzerine bu konuyu açıyorum. sistem v1 sürümüdür. Herhangi bir sorun ile karşılaşılmamıştır.Genel olarak Türkçe Yazılmıştır.Bunun sebebi ise sistemi yabancı uyruklu kişilere de satacağımı düşündüğüm için bir nebze de...
2. Sorun:
Aura gelistirilmiyor veya yükseltirmiyor:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
1. Sorun gametype ve costumewindow.py kaynaklı diye biliyorum yani şöyle anlatayım wear aura ise gametypede sıralaması vardır onu costumewindow.py ile uyumlu yapacaksınki çeksin item nereye gideceğini bilecek 2. Sorun hakkında bir bilgim yok syser kontrol edilmeli python taraflı olabilir
GameType.h, ItemData.h, length.h protoreader eklersen ben bakarım. Eğer hepsini doğru yaptım diyorsan:
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Buradaki sayı sende 32dir ve sen 33. olarak bu sistemi eklemişsen sıralama sınırını aştığın içinde takmıyor olabilir.

Yatıyorum konuya ekle dediğim cppleri. Veya özelden attığın msjı cevapladım bak ona.