cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Hardware ban - Mac ban hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Flusya23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 883

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Beyler bu 2 sistem arasında ne gibi farklılık var ve forumda arama yapmama rağmen bulamadım arasındaki farkı inceleyecektim ancak hiç bir bilgi edinemedim şuan. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Elinde sorunsuz olan varsa atarsada memnun olurum :D :D

Beyler bu 2 sistem arasında ne gibi farklılık var ve forumda arama yapmama rağmen bulamadım arasındaki farkı inceleyecektim ancak hiç bir bilgi edinemedim şuan. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Elinde sorunsuz olan varsa atarsada memnun olurum :D :D
Hardware ban: Bilgisayarın donanımsal parçalarının seri numarasını kaydederek o bilgisayardan ıp değiştirilsede format atılsada ban yediği yere giriş yapamaz giriş yapabilmesi için bilgisayarın donanım parçalarını değişmesi gerekir.

Mac ban: Mac ban ise hardware banın yanında hafif kalıyor ban yiyen kişinin mac adresini belleğe kaydederek girişleri engelliyor ancak mac adresi değişimi gibi durumlar olabiliyor yani bir nevi ıp ban gibi düşünün.

Hardware ban: Bilgisayarın donanımsal parçalarının seri numarasını kaydederek o bilgisayardan ıp değiştirilsede format atılsada ban yediği yere giriş yapamaz giriş yapabilmesi için bilgisayarın donanım parçalarını değişmesi gerekir.

Mac ban: Mac ban ise hardware banın yanında hafif kalıyor ban yiyen kişinin mac adresini belleğe kaydederek girişleri engelliyor ancak mac adresi değişimi gibi durumlar olabiliyor yani bir nevi ıp ban gibi düşünün.
Teşekkür ederim sayın uzmanım :)

Bu hardware banı emcükleyebileceğim(Sökebileceğim) bir files biliyormusunuz acaba.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri