HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
GM Arıyorum
Sunucu Adı :ALTUNMT2
Yaş Sınırlaması :+17
İstediğiniz Günlük Online Süre : 3-4 Saat yeterli.
Aradığınız Özellikler
ÜRÜST ÇALIŞKAN İŞİNİ SEVEREK YAPMASI,RAPOR VEREBİLMESİ,DİKSİYON VE ALT ÜST İLİŞKİSİNİ İYİ BİLMESİ..EŞİT ADALETLİ AYRIMCILIK YAPMAYAN BİR ARKADAŞ ARIYORUM GÜVENEBİLECEĞİM BEN YOKKEN BİLE GÖZÜM ARKADA KALMAYACAK BİRİSİ.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :denizalpermaviii@windowslive.com
Diğer / Ek : TOPLAMDA 2 ADET GM ALICAGIM BUNLARIN 2 SİDE REKLAMCI VE OYUN İÇİ DANIŞMAN OLUCAK REKLAM İŞİNDEN ANLAYAN DÜRÜST ÇALIŞKAN ÇOÇUK OLMAYAN ARKADAŞLAR İLETİŞİME GEÇERLERSE SEVİNİRİM.
Sunucu Adı :ALTUNMT2
Yaş Sınırlaması :+17
İstediğiniz Günlük Online Süre : 3-4 Saat yeterli.
Aradığınız Özellikler
ÜRÜST ÇALIŞKAN İŞİNİ SEVEREK YAPMASI,RAPOR VEREBİLMESİ,DİKSİYON VE ALT ÜST İLİŞKİSİNİ İYİ BİLMESİ..EŞİT ADALETLİ AYRIMCILIK YAPMAYAN BİR ARKADAŞ ARIYORUM GÜVENEBİLECEĞİM BEN YOKKEN BİLE GÖZÜM ARKADA KALMAYACAK BİRİSİ.İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :denizalpermaviii@windowslive.com
Diğer / Ek : TOPLAMDA 2 ADET GM ALICAGIM BUNLARIN 2 SİDE REKLAMCI VE OYUN İÇİ DANIŞMAN OLUCAK REKLAM İŞİNDEN ANLAYAN DÜRÜST ÇALIŞKAN ÇOÇUK OLMAYAN ARKADAŞLAR İLETİŞİME GEÇERLERSE SEVİNİRİM.
Aga reklqmci deyilde istersen gelip oyununu duzenliye bilirim filesi duzenlerim hatalari duzelte bilirim