Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Depodan K envantere item taşıma fix

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Larry Watterson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

neden kopyalama bugu mu var
Bu kişiyi kafana takma olmayan bilgisi ile anca sallar. Sorsana arkadaşa 1tane bug söylesin ancak sallar aldırma.

Kullandığın :) K Envantere bağlı ve piyasada bulunan %95 K envanterleri buglu
1.si o envanterde bug yok. Diğer konuya gelecek olursak files altyapı sadece of shop varmış düzenlenmeye başladığında ve of shopta 3 adet bug vardı kapattık. Zaten eklenen sistemleri tamamen biz ekledik. Yani sen bu fileste şu bug var bu bug var demen saçmalıktan başka bir şey değil. Sadece of shop olan bir fileste ne gibi bir BUG olabilir.(Of shop kopyalama buglarıda kapatıldı) İnjectlerinde tamamını kapatmışlar zaten elimizin altında src ki çözülmeyen bir sorunla mı karşılaştık files değiştirmesi zor bir şey değil paramızda var çok şükür kendimize yetecek bilgimizde. Zaman kazanmaya çalışıyorsun ama ben bunları yemem çok az bi düzenlemem kaldı. Açacağım girer bakarsın o çok büyüttüğün buglara 1kez girebileceksin zaten. Ayrıca sen forumda ne yapıyorsun metin2 bilgin sıfır tek anladığın 16-17 yaşındaki kızlardan +18 fotoğraflar + telefon numaralarını isteyip gmlik veya ep vermek değil mi? Sakın yalanlama sayfan hala bende attığın msjlar duruyor!. Ama acıyorum biliyormusun senin yanındaki çocuklara acıyorum en ufak bilgin olmadan seni buralara kadar amele gibi taşıdılar senin gibi bir bilgisize kendi sırtlarından para kazandırıyorlar. Umarım bu msjımı görürlerde kafayı toplayıp senin gibi bir bilgisizi yanlarından def ederde anlayan kişilerle çalışmaya başlarlar ve iyi bir yere gelirler. Yoksa sen onları daha çoook avutursun. Sana özelden son msjım bu demiştim şimdide diyorum buda sana son yorumum. En ufak iplenmemek nasıl bir duygu acaba. Arkadaş demeseydi sana gene cevap vermezdimde neyse

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kişiyi kafana takma olmayan bilgisi ile anca sallar. Sorsana arkadaşa 1tane bug söylesin ancak sallar aldırma.

1.si o envanterde bug yok. Ömürcana hala benim ismimle hitap etmen salaklık. Diğer konuya gelecek olursak files altyapı sadece of shop varmış düzenlenmeye başladığında ve of shopta 3 adet bug vardı kapattık. Zaten eklenen sistemleri tamamen biz ekledik. Yani sen bu fileste şu bug var bu bug var demen saçmalıktan başka bir şey değil. Sadece of shop olan bir fileste ne gibi bir BUG olabilir.(Of shop kopyalama buglarıda kapatıldı) İnjectlerinde tamamını kapatmışlar zaten elimizin altında src ki çözülmeyen bir sorunla mı karşılaştık files değiştirmesi zor bir şey değil paramızda var çok şükür kendimize yetecek bilgimizde. Zaman kazanmaya çalışıyorsun ama ben bunları yemem çok az bi düzenlemem kaldı. Açacağım girer bakarsın o çok büyüttüğün buglara 1kez girebileceksin zaten. Ayrıca sen forumda ne yapıyorsun metin2 bilgin sıfır tek anladığın 16-17 yaşındaki kızlardan +18 fotoğraflar + telefon numaralarını isteyip gmlik veya ep vermek değil mi? Sakın yalanlama sayfan hala bende attığın msjlar duruyor!. Ama acıyorum biliyormusun senin yanındaki çocuklara acıyorum en ufak bilgin olmadan seni buralara kadar amele gibi taşıdılar senin gibi bir bilgisize kendi sırtlarından para kazandırıyorlar. Umarım bu msjımı görürlerde kafayı toplayıp senin gibi bir bilgisizi yanlarından def ederde anlayan kişilerle çalışmaya başlarlar ve iyi bir yere gelirler. Yoksa sen onları daha çoook avutursun. Sana özelden son msjım bu demiştim şimdide diyorum buda sana son yorumum. En ufak iplenmemek nasıl bir duygu acaba. Arkadaş demeseydi sana gene cevap vermezdimde AZGIN TEKE SENİ neyse...
:D Sen sadece bekle sana neler yaşatıcam görüceksin.. ne diysen abey :D QWEQW Q sana hayatının en acı günlerini yaşatıcam görüceksin.
. Türk milletine küfür eden bir insansın sen . Benim bilgim seni 3 e katlar Flusya23 de senin hesabın Seniin filesindende fotoğraf atarak bunu kanıtlamış oldunuz Fake hesaplarla Forumda konular açıp milletten yardım dilenen sensin.. Ben değilim.. utan birazcık

Moderatör tarafında düzenlendi:
:D Sen sadece bekle sana neler yaşatıcam görüceksin.. ne diysen abey :D QWEQW Q sana hayatının en acı günlerini yaşatıcam görüceksin.
. Türk milletine küfür eden bir insansın sen . Benim bilgim seni 3 e katlar Flusya23 de senin hesabın Seniin filesindende fotoğraf atarak bunu kanıtlamış oldunuz Fake hesaplarla Forumda konular açıp milletten yardım dilenen sensin.. Ben değilim.. utan birazcık
Sen olayı çok yanlış anlamissin ben dahil 3 kişi birbirimizin hesaplarını zaten biliyoruz ve devamlı giriyoruzda profiller kapalı olduğu icin attiğımız eski msjlara vb bakiyoruz ayrıca yardım istemekten neden utanalim bilgim yoksa bilen bir kişiye illaki sorarım beynini değiştir her şeyi yüzde yüz bilemessin neyse uğraşmıyorum senle uğraşacak bir halin kalmamış. Tek mesaj daha atarsam elim kırılsın. AYRICA BEN HIÇ BIR ZAMAN TÜRK MILLETINE KUFÜR ETMEM ETTIRMEM! BENDE TÜRKÜM ELHAMDULILLAH MUSLUMANIMDA.

Son düzenleme:
Sen olayı çok yanlış anlamissin ben dahil 3 kişi birbirimizin hesaplarını zaten biliyoruz ve devamlı giriyoruzda profiller kapalı olduğu icin attiğımız eski msjlara vb bakiyoruz ayrıca yardım istemekten neden utanalim bilgim yoksa bilen bir kişiye illaki sorarım beynini değiştir her şeyi yüzde yüz bilemessin neyse uğraşmıyorum senle uğraşacak bir halin kalmamış. Tek mesaj daha atarsam elim kırılsın. AYRICA BEN HIÇ BIR ZAMAN TÜRK MILLETINE KUFÜR ETMEM ETTIRMEM! BENDE TÜRKÜM ELHAMDULILLAH MUSLUMANIMDA.
Türklere küfür ettin sen yalan konuşma Seni takmıyorum zaten daha Serverini aç arkadaşlarına editleri ver :) Merak etme çok kötü ifşalar paylaşıcam yakında titanmt2'ye ait.. sadece izle ve gör

Merhaba, depodan K envantere item süreklediğiniz zaman koyabiliyordunuz, bir arkadaş söyleyince fark ettim ufak bir kodla halloluyor

Alternatif için teşekkürler @Euro Marcovic

// BU SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR ARKADAŞLAR LİNK GÜNCELLENDİ

great offline shop da pazara k envanterden item konulmuyor o neden olabilir bilginiz var mı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)