İki adet Pyloader ile denedim olmadı, siz hangi loader ile denediniz ? Rica etsem atabilir misinz.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Konu çözüldüyse, en iyi yoruma kupa işareti vererek çözüldü olarak değiştirebilirsiniz.
Yapmaya çalıştığınız işlemi bana söyler misiniz?İki adet Pyloader ile denedim olmadı, siz hangi loader ile denediniz ? Rica etsem atabilir misinz.
Ekli dosyayı görüntüle 4336
0312 21:15:13470 :: AttributeError
0312 21:15:13470 :: :
0312 21:15:13470 :: 'module' object has no attribute 'efsunbotubaslik1'
0312 21:15:13470 ::
Ekli dosyayı görüntüle 4337
Oyunu açıyorum, InjectorGadget ile msvcr100d.dll Pyloader27.dll bunları oyuna inject yapıyorum. Pyloader açılıyor. Oraya load eigenmods.py yazıyorum olmuyor işte hata veriyor. Balık botu otomatik kasılma botunu aynı bu şekilde çalışıyorum. Çalıştırabildiğim py dosyaları ekte. Verdiğiniz Yeşil efsun botu çalışmıyor.Yapmaya çalıştığınız işlemi bana söyler misiniz?
kardeşim hala bulamadınmı efsun botunu bulduysan bizimlede paylaşırmısınOyunu açıyorum, InjectorGadget ile msvcr100d.dll Pyloader27.dll bunları oyuna inject yapıyorum. Pyloader açılıyor. Oraya load eigenmods.py yazıyorum olmuyor işte hata veriyor. Balık botu otomatik kasılma botunu aynı bu şekilde çalışıyorum. Çalıştırabildiğim py dosyaları ekte. Verdiğiniz Yeşil efsun botu çalışmıyor.
Ekstra olarak ekte olan efsunbotu.py dosyası normal efsun nesnesi ile çalışan efsun botu. Ancak oynadığım serverde Yeşil efsun nesnesi ve kadim efsun nesnesi var. Dolunaya efsun atmak için yeşil efsun nesnesi çalıştıran efsun botu lazım.