TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Yeşil Efsun Botu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan milita10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
oynadığım pvp de efsun botu yok npc dede sadece yeşil efsun var diğer efsunu kendimiz düşürüyoruz acaba çalışan yeşil efsun botu varmı bildiğiniz

Konu çözüldüyse, en iyi yoruma kupa işareti vererek çözüldü olarak değiştirebilirsiniz.
İki adet Pyloader ile denedim olmadı, siz hangi loader ile denediniz ? Rica etsem atabilir misinz.

123.jpg

0312 21:15:13470 :: AttributeError
0312 21:15:13470 :: :
0312 21:15:13470 :: 'module' object has no attribute 'efsunbotubaslik1'
0312 21:15:13470 ::

321.jpg

Yapmaya çalıştığınız işlemi bana söyler misiniz?
Oyunu açıyorum, InjectorGadget ile msvcr100d.dll Pyloader27.dll bunları oyuna inject yapıyorum. Pyloader açılıyor. Oraya load eigenmods.py yazıyorum olmuyor işte hata veriyor. Balık botu otomatik kasılma botunu aynı bu şekilde çalışıyorum. Çalıştırabildiğim py dosyaları ekte. Verdiğiniz Yeşil efsun botu çalışmıyor.

Ekstra olarak ekte olan efsunbotu.py dosyası normal efsun nesnesi ile çalışan efsun botu. Ancak oynadığım serverde Yeşil efsun nesnesi ve kadim efsun nesnesi var. Dolunaya efsun atmak için yeşil efsun nesnesi çalıştıran efsun botu lazım.

Oyunu açıyorum, InjectorGadget ile msvcr100d.dll Pyloader27.dll bunları oyuna inject yapıyorum. Pyloader açılıyor. Oraya load eigenmods.py yazıyorum olmuyor işte hata veriyor. Balık botu otomatik kasılma botunu aynı bu şekilde çalışıyorum. Çalıştırabildiğim py dosyaları ekte. Verdiğiniz Yeşil efsun botu çalışmıyor.

Ekstra olarak ekte olan efsunbotu.py dosyası normal efsun nesnesi ile çalışan efsun botu. Ancak oynadığım serverde Yeşil efsun nesnesi ve kadim efsun nesnesi var. Dolunaya efsun atmak için yeşil efsun nesnesi çalıştıran efsun botu lazım.
kardeşim hala bulamadınmı efsun botunu bulduysan bizimlede paylaşırmısın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri