noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

## ERİC BLOODAXE ## ALTYAPI SERVER FİLES ## 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@EfecanTuncbilek bu filesle ilgili bilgi sahibisiniz hocam galiba yardımcı olabilirmisiniz?

Daha önce bu altyapıyı kullandım öyle bir sorun göremedim txt kullan.

bu şekilde hocam hiçbir elleme yapmadım zırhlar kılıçlar vs çoğu item bu şekilde locale_tr den kaynaklı diye tahmin ediyorum tek tek uğraşmak istemiyorum varsa sağlam link atarmısınız diye söyledim o şekildeki itemler en üst slot hariç hareket etmiyor

bu şekilde hocam hiçbir elleme yapmadım zırhlar kılıçlar vs çoğu item bu şekilde locale_tr den kaynaklı diye tahmin ediyorum tek tek uğraşmak istemiyorum varsa sağlam link atarmısınız diye söyledim o şekildeki itemler en üst slot hariç hareket etmiyor

Bunu yap sonrasında dump ile kapat. Ancak sıfır kurduğunda filesi bu şekilde olmuyor ki öyle bir sorun olmuyor sıfır halinde. Öyle hatırlıyorum. Yaklaşık 6aydır falan kullanmıyorum ama böyle bir sorun yaşamamıştım sanırım.

Bunu yap sonrasında dump ile kapat. Ancak sıfır kurduğunda filesi bu şekilde olmuyor ki öyle bir sorun olmuyor sıfır halinde. Öyle hatırlıyorum. Yaklaşık 6aydır falan kullanmıyorum ama böyle bir sorun yaşamamıştım sanırım.
sağol hocam sıfırdan kurduğumdada böyleydi şimdi locale_tr deki item_protoyu açtım belli başlı itemler ekli sadece 130küsür tane eğer varsa item_proto dosyası birinden öyle devam edeyim yoksa senin dediğin gibi txt çevirerek kapatmak zorunda kalıcam teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri