xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

## ERİC BLOODAXE ## ALTYAPI SERVER FİLES ## 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ya arkadaş yapan kişileri anlamıyorum nasıl oyuna giriyorsunuz client full değil eksik verilmiş veya tamamlanması bize bırakılmış nasıl clienti full yaptınız ben offical metin2 ye atınca hata alıyorum trace diye lütfen birileri açıklama yapabilir mi

Son düzenleme:
ya arkadaş yapan kişileri anlamıyorum nasıl oyuna giriyorsunuz client full değil eksik verilmiş veya tamamlanması bize bırakılmış nasıl clienti full yaptınız ben offical metin2 ye atınca hata alıyorum trace diye lütfen birileri açıklama yapabilir mi
Files ben tarafından offshoplu ve offshopsuz olarak denendi hiç bir eksiklik yokdur kurulumu iyi yapınız ve şuan hatırlamıyorum clienti full client değil ise temiz metin2 ye atın çalıştırın

Merhaba arkadaşlar.
Sabitte bulunan Offline Shop içerikli altyapı filesimin Offline Shop'suz hâli için çok istek vardı bu yüzden paylaşıyorum.
Çok fazla laf kalabalığı yapmak istemiyorum direkt içeriğini anlatmaya geçiyorum.
Bilinen tüm açıklar ve hatalar %99 fixlenmiştir.
Herhangi bir 'warning' ve 'syserr' ile karşılaşmadım, karşılaşırsanız konuya cevap olarak yazın destek olurum.
Sabitteki files ile birebir aynıdır Offline Shop sistemi dışında.
Python sürümü: 2.7
Granny sürümü: 2.9
GCC sürümü: 4.9

Virüs Taraması

MySQL Bilgileri;
User Name: root
Password: dev

Bir teşekkürü çok görmeyip forumda paylaşım yapan herkesi daha fazla paylaşıma teşvik edebilirsiniz.
Hayırlı kullanımlar diliyorum.

Kanıt;

0206_024914.jpg
arkadaşlar 6. ve 7. efsunu nasıl eklerim bu filesi kullanan kişiler varsa bakabilir mi srcden ekli mi bu sistem acaba item_protoya baktım orada kodları yok bana yardım edermisiniz acil

Merhaba arkadaşlar.
Sabitte bulunan Offline Shop içerikli altyapı filesimin Offline Shop'suz hâli için çok istek vardı bu yüzden paylaşıyorum.
Çok fazla laf kalabalığı yapmak istemiyorum direkt içeriğini anlatmaya geçiyorum.
Bilinen tüm açıklar ve hatalar %99 fixlenmiştir.
Herhangi bir 'warning' ve 'syserr' ile karşılaşmadım, karşılaşırsanız konuya cevap olarak yazın destek olurum.
Sabitteki files ile birebir aynıdır Offline Shop sistemi dışında.
Python sürümü: 2.7
Granny sürümü: 2.9
GCC sürümü: 4.9

Virüs Taraması

MySQL Bilgileri;
User Name: root
Password: dev

Bir teşekkürü çok görmeyip forumda paylaşım yapan herkesi daha fazla paylaşıma teşvik edebilirsiniz.
Hayırlı kullanımlar diliyorum.

Kanıt;

0206_024914.jpg
yahu syslog çalışmıyor birşeyler ekledim server bağlantıda hata veriyor bi yerde hata yaptım ama sysrrde çıkmıyor bunu nasıl aktif edecez çok önemli bu acil yardım lazım :(

item.has_wearflag0 ve item.get_wearflag0 çalışmıyor questte kullanmaya çalışıyorum itemin giyili olup olmadığını kontrol etmiyor

ok çantasındaki oku kostümü ve kostümün saçını kontrol etmesini istiyorum questin karakter değiştirme questi kullanacam ama olmuyor yardım edecek var mı arkadaşlar serverı açamadım bi türlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri