HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adınız : AKIN
Soyadınız : BEY
Yaşınız : 23
Yaşadığınız Yer : ANKARA
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : BİR ÇOK SERVERDE ÇALIŞTIM VE BİRÇOK KENDİ PROJEM OLDU
Günlük Online Süreniz : HER SAAT ONLİNE OLABİLİRM
Özellikleriniz : ALTTA YAZDIM
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : skype: knq0015
Diğer / Ek : SERVERİNİZİ TUTTURMAK İSTİYORSANIZ KESİNLİKLE İLETİŞİME GEÇİNİZ
MERHABA ARKADAŞLAR KENDİMİ BİLDİM BİLELİ BU SEKTÖRÜN İÇİNDEYİM
ŞİMDİ LAFI UZATMADAN KONUYU AÇMAMIN SEBEBİNE GELELİM
ARKADAŞLAR SERVER AÇACAK ARKADAŞLAR SERVER AÇMAK İSTİYORLAR AMA REKLAMI NASIL YAPACAKLARINI VEYA SUNUCUYU NEREDEN ALMA KONUSUNDA NET FİKİR SAHİBİ DEĞİLLER
ARKADAŞLAR ÖZELDEN VEYA SKYPE ÜZERİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ
EKSİK OLDUĞUNUZ HER YERDE SİZE FİKİR VEREBİLİRİM OYUNU NASIL TUTTURACAĞINIZA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞABİLİRİM
ARKADAŞLAR KESİNLİKLE KİMSEDEN MADDİ BİR ŞEY İSTENMEYECEKTİR VE İSTEMİYORUM DA YANLIŞ ANLAŞILMASIN
AMACIM SADECE YARDIMCI OLABİLMEK FİKİR VERMEKTİR
Soyadınız : BEY
Yaşınız : 23
Yaşadığınız Yer : ANKARA
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : BİR ÇOK SERVERDE ÇALIŞTIM VE BİRÇOK KENDİ PROJEM OLDU
Günlük Online Süreniz : HER SAAT ONLİNE OLABİLİRM
Özellikleriniz : ALTTA YAZDIM
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : skype: knq0015
Diğer / Ek : SERVERİNİZİ TUTTURMAK İSTİYORSANIZ KESİNLİKLE İLETİŞİME GEÇİNİZ
MERHABA ARKADAŞLAR KENDİMİ BİLDİM BİLELİ BU SEKTÖRÜN İÇİNDEYİM
ŞİMDİ LAFI UZATMADAN KONUYU AÇMAMIN SEBEBİNE GELELİM
ARKADAŞLAR SERVER AÇACAK ARKADAŞLAR SERVER AÇMAK İSTİYORLAR AMA REKLAMI NASIL YAPACAKLARINI VEYA SUNUCUYU NEREDEN ALMA KONUSUNDA NET FİKİR SAHİBİ DEĞİLLER
ARKADAŞLAR ÖZELDEN VEYA SKYPE ÜZERİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ
EKSİK OLDUĞUNUZ HER YERDE SİZE FİKİR VEREBİLİRİM OYUNU NASIL TUTTURACAĞINIZA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞABİLİRİM
ARKADAŞLAR KESİNLİKLE KİMSEDEN MADDİ BİR ŞEY İSTENMEYECEKTİR VE İSTEMİYORUM DA YANLIŞ ANLAŞILMASIN
AMACIM SADECE YARDIMCI OLABİLMEK FİKİR VERMEKTİR
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Sunucuyu kesin mezuhosttan kiralicaklar demi akınbuda milleti dolandırmada yeni yöntemin galiba
Gereksiz tartışma yaratacak yorumlar yapmayın ve kanıtınız olmadan insanların ismini karalamaya çalışmayın.Evet evet kesinlikle bi yardım bu.Zamanında bize yardım etmek istediğin gibi ama düşmedik senin tuzağına kimsenin düşmesinide istemiyorum hergün report layacam konunu
teşekkür ederimKonu uygun bölüme taşındı. Başarılar.
hemen düzenliyorum kusura bakayın24 saat içinde örnek konuya uygun şekilde düzenleyiniz.