Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı metin 2 gm chat tagı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dike12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 335

dike12

Level 1
Üye
Konular
3
Çözüm
1
Online süresi
15h 55m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 4 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
36
MmoLira
174
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle iyi forumlar bu işlere geçte olsa başladım.
Bu arada forumdaki ilk konum :)

odLX2Q.png

Yukarıda gördüğünüz gibi nickimin başında MR-Yonetici yazıyor ben bunu editlemek istiyorum fakat bu işlerde acemiyim.
Bunu nasıl editleyeceğimi 5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatacak bir kral bekleniyor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Sorunu çözmeye çok yaklaştım kuvvetli muhtemel çözülecek aynı sorunu yaşayıp konuyu gören arkadaşlar için input_main.cpp nin içinde buldum MR-yoneticiyi ve editledim şimdi build etmek kaldı cevaplandı olarak düzenlicem
Tüm game/src dosyalarınızda "MR-Yonetici" kelimesini aratın. Değiştirmek istediğiniz kelimeyle değiştirin ardından source build edin.

Tüm game/src dosyalarınızda "MR-Yonetici" kelimesini aratın. Değiştirmek istediğiniz kelimeyle değiştirin ardından source build edin.
Bu kadar basit :) en iyi cevaba kupa vererek, konuyu cevaplandı olarak düzenliyebilirsiniz. Sorununuz hala devam ediyor mu ?

Sorunu çözmeye çok yaklaştım kuvvetli muhtemel çözülecek aynı sorunu yaşayıp konuyu gören arkadaşlar için input_main.cpp nin içinde buldum MR-yoneticiyi ve editledim şimdi build etmek kaldı cevaplandı olarak düzenlicem

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)