xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Serverime K envanteri eklememe yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CrstyaL27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 595

CrstyaL27

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
19
Çözüm
16
Online süresi
20m 47s
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 1 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
56
MmoLira
147
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu sistemi eklemeye çalışıyorum fakat bir türlü beceremedim benim yerime benim serverime ekleyebilecek yardım sever birileri var mı ?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
arat ekle yapacan çok büyük birşey yok C# yeter eklemene, sen eklemeye başla hata alırsan konu altından ekle biz yardımcı olalım kimse sıfırdan eklemez...
Kendim eklemeyi denedim fakat k envanter sisteminin anlatım kısımı biraz karmaşık geldi eklemeye çalışırken birkaç kez hata aldım çözmeye çalışırken hatalar artmaya devam etti bu yüzden eklediklerimi silip burdan yardım arıyorum belki ekleyen birileri olabilir daha önceden ekleyen çok kişi olmuştu çünkü.
arat ekle yapacan çok büyük birşey yok C# yeter eklemene, sen eklemeye başla hata alırsan konu altından ekle biz yardımcı olalım kimse sıfırdan eklemez...
Kendim eklemeyi denedim fakat k envanter sisteminin anlatım kısımı biraz karmaşık geldi eklemeye çalışırken birkaç kez hata aldım çözmeye çalışırken hatalar artmaya devam etti bu yüzden eklediklerimi silip burdan yardım arıyorum belki ekleyen birileri olabilir daha önceden ekleyen çok kişi olmuştu çünkü.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri