C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

SERVER FİLES 500 ONLİNEDE TEST EDİLDİ 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

tek oyuncu ile sağlıklı test edilemez, her zaman aynı tepkiyi vermez.
Hasan gel bunu bu arkadaşlara anlat iste neyse denesinler görsünler kendileri yapsınlar bakalim

dosyalar için teşekkürler konudaki tüm sorunlari inceledim hiçbiri mevcut değil sorunsuz geliştirmekteyim.

Hasan gel bunu bu arkadaşlara anlat iste neyse denesinler görsünler kendileri yapsınlar bakalim
o kadar haklısın ki, bu arada item kilitleme sisteminde ne gibi bir sql acığı mevcut

Teşekkurler Paylaşim İcin

Şu fotodan kimin nasıl bir çocuk olduğunu ben görebiliyorum .d senin girmek için bi taraflarımı yalıyıcağın projelerde yer alıp kazanamayacağın paraları kazandım güzel dostum yabancı forumlardan arkadaşlarına yalvararak aldığın dosyaları warez etmekle bir şey kapılmıyor sistem eklemek de bir yetenek değildir. Kopyala yapıştır yapmasını bilmekten ibaret beni bunla kıyaslayamazsın yani ayıktın mı boş insan seni yazdığım sistemler yaptığım işler ortada senin o metin2 gruplarında boş boş yorum yapıp arkadaş kapmaya çalıştığın kişiler benim sözlerimi dinliyorlar 😉 hadi şimdi köyüne dön bir kaç iş yapmaya başla sonra benle münakaşa yaparsın.
Adamım bu forum asagilama yeri değil kimseyi rencide edemezsin küçük düşüremezsin gelipte burda kendini övüp duruon bı gün gelir o rencide ettin çocuk karşına öyle bir şekilde çıkar şaşırır kalırsın benden tavsiye kimseyi küçük dusurme de rencide etme ben artık günah boyutunu geçtim seni çok tanimam manjiyide pek tanımam sadece bu yorumunu görünce onun değil, bu yazdıklarınla senin küçük düştüğünü gördüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri