ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar benim bu source hakkında pek bilgim yok hatta hiç diyebilirim ama bunları bilenlerde direk bilgili doğmadı yani öğrenmek istiyorum kendi serverim var ama source dosyaları yoktu istedim ve dosyaları bana iletecek fakat bu dosyaları ne yapacağım nereye atacağım sanal makineyi kurunca içinde freebsd falanmı kuracağım nolacak bu konularda baya eksiğim eğer bunu anlatan bir konu varsa beni yönlendirin veya detaylı bir video varsa gelen dosyaları ne yapacağımı neyi nere atacağımı ne kuracağımı üşenmeden bana anlatabilcek varmı
Merhaba Arkadaşlar Forumda Birçok Kişinin Game Ve Client Build Edemediğini Görüyorum Bu Arkadaşlarımız İçin Öğrenmeleri İçin Düzgün Bir Kaynak Hazırladım Videolu Olarakta Anlatım Yaptım Artık Game & Client Build Edemeyen Kalmayacak.Ona Buna Yersiz Yere Ağız Eğmeyecekler. CLİENT BUİLD; İlk...
Merhaba Arkadaşlar Forumda Birçok Kişinin Game Ve Client Build Edemediğini Görüyorum Bu Arkadaşlarımız İçin Öğrenmeleri İçin Düzgün Bir Kaynak Hazırladım Videolu Olarakta Anlatım Yaptım Artık Game & Client Build Edemeyen Kalmayacak.Ona Buna Yersiz Yere Ağız Eğmeyecekler. CLİENT BUİLD; İlk...