Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[KYGN-SYSTEM] Toplu Nesne Silme Sistemi 1

indirmek için izniniz yok
Konular
51
Online süresi
4ay 1g
Reaksiyon Skoru
618
Altın Konu
0
Başarım Puanı
209
TM Yaşı
8 Yıl 10 Ay 21 Gün
MmoLira
5,864
DevLira
12

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Bir çok kişi toplu item silme olayı için bana ulaştı piyasadaki sorunluymuş sanırım bunu çok önceden yazmıştım şu an ne tarz buglarının olduğunu bilmiyorum.Sistemde bir sorun vs gören olursa konu altında belirtmesi yeterlidir.
iyi forumlar :)

1176239229bb6777c12e8c1b6014f48d.gif

# GÜNCELLEME
2db992bad728290307671ddb878a0a47.gif

deaa32066eeb03070766e2d36947df6e.gif

Acemi olduğum için basit yöntemlere başvurdum. Daha iyisini yapabilecek bir çok kişi olduğundan eminim ama kimse çözüm sunmamış. Ben de elimden geldiğince çözüm üretmeye çalıştım.
@kiyagandizayn konuya eklerseniz başkaları da faydalanır.

-Pencereye item ekledikten sonra tekrar f9'a bastığınızda itemler görünmüyor ama sil butonuna basınca itemler siliniyor.
+Pencere açıkken f9'a basınca kapanması sağlandı.

-Simyaları item silme penceresine sürükleyip sil butonuna basınca game.core veriyor ya da oyundan atıyor.
+Simya penceresi açıkken item silme penceresi açılması engellendi. (tam tersi için de geçerli)

Anlatıma eklemeyi unuttuğum yerler olabilir şimdiden özür dilerim. Eğer bir sorun çıkarsa yardımcı olmaya çalışırım.
Sistemin simyaya uyarlanması gerekiyor. Eğer uyarlarsam paylaşırım.
Buyrun:

Ayrıca pet silme ile ilgili yapılması gerekenleri @Luigina şu konusunda açıklamış. Göz atmanızı öneririm:
Eşya silme zımbırtılarında offical pet sistemi ayarı.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Kod:
ACMD(do_add_remove_item_index)
{
    char arg1[256];
    one_argument(argument, arg1, sizeof(arg1));
    if (!*arg1)
        return;
    int value;
    str_to_number(value, arg1);
    LPITEM...
Bence itemleri tek tek sürüklemek yerine sağ tık ile seçme yapsan daha kullanışlı olurdu.
Paylaşım için teşekkürler.

why.
there are many ways to get rid of your items for example: drop, sell, destroy, trade.
this one isn't necessary.
another thing, not only the inventory as window_type exists on private servers ;)

why.
there are many ways to get rid of your items for example: drop, sell, destroy, trade.
this one isn't necessary.
another thing, not only the inventory as window_type exists on private servers ;)
ben sistemleri eklentisiz bir fileste yazdığım için windows_type varsayılan değer olarak direk envanteri görüyor :) kullanmak isteyen ona göre filesine uyarlama yapacağından eminim :)
diğer bir konu ise bu sistemin amacı itemleri tek tek sürükleyerek satma değil direk slota koyup tek butona basınca bütün hepsinin silinme olayıdır :) malum Türk milleti olarak kolaylıkları severiz :)
Ayrıca türk formunda olduğun için türkçe konuşmanı öneririm :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri