Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[KYGN-SYSTEM] Toplu Nesne Silme Sistemi 1

indirmek için izniniz yok

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Teşekkürler

Merhaba
Sistem için teşekkürler ilk halini yapınca bir sıkıntı yok ama ikinci güncellemeyi yapınca sysser veriyor ve oyuna girişte atıyor interfacemodule yazdığın gibi ekledim çözümü bulamıyorum yardımcı olurmusun?
@kiyagandizayn

0426 06:03:04853 ::
networkModule.py(line:200) SetSelectCharacterPhase
system.py(line:146) __pack_import
system.py(line:124) _process_result
introSelect.py(line:28) <module>

networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.IndentationError'>:unindent does not match any outer indentation level (interfaceModule.py, line 2319)

0426 06:03:04853 :: ============================================================================================================
0426 06:03:04853 :: Abort!!!!

hatass.png

Yapımcısı yakında yeni sürüm yayınlayacağını açıkladı. Biraz bekleyip yeni sürümü eklemenizi öneririm. Mevcut durumda farklı hataları mevcut ve oyunun core vermesine sebep olabiliyor.

Merhaba
Sistem için teşekkürler ilk halini yapınca bir sıkıntı yok ama ikinci güncellemeyi yapınca sysser veriyor ve oyuna girişte atıyor interfacemodule yazdığın gibi ekledim çözümü bulamıyorum yardımcı olurmusun?
@kiyagandizayn

0426 06:03:04853 ::
networkModule.py(line:200) SetSelectCharacterPhase
system.py(line:124) _process_result
introSelect.py(line:28) <module>

networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.IndentationError'>:unindent does not match any outer indentation level (interfaceModule.py, line 2319)

0426 06:03:04853 :: ============================================================================================================
0426 06:03:04853 :: Abort!!!!

hatass.png
Tam anlamıyorum ama tab hatasına benziyor

bende cmd_general daki kod yok napıcam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri