shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı İteme Efsun Ekleme Quest ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cagicagdas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

cagicagdas

Level 2
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Üye
Konular
17
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 11 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
67
MmoLira
33
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Merhaba direkt konuya gireyim.

Mesele Serverimde 2 tane Yüzük var ben bunlara savaşçılara karşı güç vs. eklemek istiyorum. oyunculara 7 günlük süre içerisinde event karşılığı vermek istiyorum.
Bu yüzükleri ayarlarken verdiği özellikleri ayarlamaya gelince herkes navicattan item protodan ayarla falan yazmış.
item protodan en fazla 3 özellik ekleyebiliyorum.
ben bu yüzüklere 5-10 özellik eklemek istiyorum ve sanırım bunun için bu yüzüklere quest yazmam gerekli.
Bunun için tavsiyesi veya fikri olan var mı? ya da benzer hazır Quest var mıdır? içeriğini ben ayarlarım.

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Esas ben seni anlamış değilim orda gülerek cevap yazıyorum gelip dislike atıyorsun.

Bilmiyorsun hazırda olan şeyi gelmişsin burda ahkam kesiyorsun srcden yaparım ederim hafta sonu görüşürüz gibisinden, konuyu gereksiz uzatıp tartışmaya çalışıyorsun sanırımda yemezler.

Sana şunuda söyleyeyim senin öğrenmişliğin kadar benim unutmuşluğum vardır en iyi yapılan iş en kısa yoldan en temiz şekilde yapılanıdır.

Saygısızlık etmiyorum saygısızlıkta istemiyorum öyle hafta sonu görüşürüz felan gerek yok.

Senin bana öğretebileceğin birşey olduğunuda düşünmüyorum önce kendin öğren hazırda olan sistemleri sonra yeni sistemler oluşturmaya girersin.

Sana dahada cevap yazmayacağım iyi forumlar.
Tamam.

Buradaki yöntemi kullanarak limitsiz şekilde özellik ekleyebilirsin yüzüklerine.
Ben de bu örneği atacaktım müsait olunca teşekkür ederim :)

Adama src felan diyip şaşırtmaya gerek yok dimi :D

Şaşırtma gibi bir hedef gütmüyoruz, amacımız yardımcı olmak. Dilerseniz hafta sonu görüşelim Source üzerinden nasıl yapıldığını öğretebilirim :)

Mevcutta ve stabil olan birşeyi srcye taşımak yada queste çevirmek ne kadar mantıklı sence ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri