berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplandı Turkmmo Reklam Hakkında bilgi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DemonSliyt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 466
  • Etiketler Etiketler
    reklam
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Benim aklıma takılan sorular var. sizlerle paylaşmak istiyorum.

1-Oyun alışverişte bulunan Turkmmo Banner 100 tl olan Sitenin neresine banner atıyor?
2-Sitede Sag Sol İndex fiyatları.
3-Turkmmo@gmail.com adresine mail attım fakat yaklaşık 2 hafta oldu dönüş yok dönüşler belirli bir gündemi yapılıyor ?
4-turkmmo'nun toplu mail gönderimi varmıdır ?
5-Konu sabitleme kaç adet alınmalı reklam için ?

bana bu konular ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim..

Çözüm

1-Oyun alışverişte bulunan Turkmmo Banner 100 tl olan Sitenin neresine banner atıyor?
3-Turkmmo@gmail.com adresine mail attım fakat yaklaşık 2 hafta oldu dönüş yok dönüşler belirli bir gündemi yapılıyor ?

1- turkmmonun 100 tllik bir reklamı yok. o bakiye satın alımı için 100er TL lik eklendi
Diğer tüm sorularının cevabı için turkmmo@gmail.com adresine mail atabilirsin. Her gün akşam 7 ye kadar gelen maillere aynı gün mutlaka dönüyoruz. Bir geri dönüş...

1- turkmmonun 100 tllik bir reklamı yok. o bakiye satın alımı için 100er TL lik eklendi
Diğer tüm sorularının cevabı için turkmmo@gmail.com adresine mail atabilirsin. Her gün akşam 7 ye kadar gelen maillere aynı gün mutlaka dönüyoruz. Bir geri dönüş alamadıysan muhtemelen mailin bize ulaşmamıştır. Tekrar email gönderip bana özel mesaj ile kendi mail adresini iletirsen kontrol sağlayalım

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri