noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Instagram'da Regram Özelliği Kullanamama [ÇÖZÜLDÜ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DoritosMan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 201

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İlk öncelikle Regram özelliği nedir ondan bahsedelim. Regram özelliği, gönderileri ve IGTV videolarını hikayenize eklemenize olanak sağlayan bir özelliktir. Aynı Twitter'daki retweet özelliği gibi ama biraz farklı bir versiyonu.
Regram özelliğini kullanmak için gönderide veya IGTV videosunda bulunan "Gönder" butonuna basıp "Gönderiyi Hikayene Ekle" seçeneğine basmanız gerekir.

Eğer "Telefonum güncel, uygulamam da güncel fakat yine de regram özelliğini kullanamıyorum." diyorsanız ilk öncelikle şunu kontrol etmeniz gerek:

Kişisel hesabınızdan çıkış yapmadan ikinci bir hesap ile hesabınızı ekleyin ve ikinci hesabınızda regram özelliğini kullanabiliyorken, kişisel hesabınızda kullanamıyorsanız şunu yapın:

İkinci hesabınız olduğu gibi dursun kişisel hesabınızdan çıkış yapın. Sonra tekrar hesap ekle özelliğini kullanarak kişisel hesabınızı ekleyin. Bu şekilde regram özelliğini kullanabilirsiniz. Ben kendi sorunumu bu şekilde çözdüm.

Eğer hâlâ regram özelliğini kullanamıyorsanız, telefonunuzun android sürümünün ve instagram uygulamasının güncel olup olmadığını tekrar kontrol ediniz.

NOT: Gizli hesapların gönderilerini veya IGTV videolarını paylaşamıyorsunuz.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri