Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Öncelikle Merhaba Bugün başımdan geçen güzel bir olayı anlatmak istiyorum. ismini vermek istemedigim bir metin2pvp serveri 5 k onlinesi olan. Oyununun Web sitesi .com'lu we oyunu googlede Farklı bir isimle aranmaktadır. ve yaklaşık 1 haftadır takip etmekte idim. ve sonunda web sitesini ben aldım. siteyi arama sayısına göre aylık 1.000 ila 10.000 kişi aramaktadır. ve bu aldıgım alan adı metin2pvp sahibine oldukça rahatsız edecektir. çünkü bu alan adını google seo çalışmaları yapıp google'nin sevdigi şekilde senkorize edecegim ve metin2pvp'nin sahibinin altındaki siteye yerleşecegim ve ozaman onun için daha farklı sorunlar olacak.
Yukarde demek istedigim şudur. 1 alan adı alınmadan önce araştırılmalıdır. Alan adının Etkileşimi nedir? bu alan adına neler yapabilirim ? Bu alan adı ile ne kadar etkili olabilirim..
Bunları araştırdıktan sonra çok rahatça bir alan adı alabilir. ve gönül rahatlıgıyla oyununuzu açabilirsiniz.
Yukarde demek istedigim şudur. 1 alan adı alınmadan önce araştırılmalıdır. Alan adının Etkileşimi nedir? bu alan adına neler yapabilirim ? Bu alan adı ile ne kadar etkili olabilirim..
Bunları araştırdıktan sonra çok rahatça bir alan adı alabilir. ve gönül rahatlıgıyla oyununuzu açabilirsiniz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)