- Konular
- 11
- Online süresi
- 3d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 942
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Simyayı nasıl çözdünüz ?hocam çözdüm freebsd nin içindeki src ile rardaki src farklıymıs ondan oluyormus
- Konular
- 3
- Online süresi
- 12d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 3,745
- DevLira
- 0
Merhaba arkadaşlar bi kaç sorum var filesle ilgili.
1- serveri kurarken freebsd içindeki sourceyi mi kullanıyorsunuz yoksa winrardaki game/db src sini freebsd atıp onu mu kullanıyorsunuz.
2- oyunu sorunsuz açtım derleyip çalıştırıyorum o kısımda problem yok fakat oyun içerisinde bi kaç tane slot kestikten sonra 1-2 kez /go a vb kodla veya yüzükle teleport olduğumda haritalara bi anda client crash veriyor.
hiç slot kesmeden 3-5-10 sefer /go a vb kodla veya yüzükle teleport olduğumda haritalara bi anda client crash veriyor.
herhangi bi syserr yok direkt crash alıyorum.
serverde hiç bir editleme vs yapmadığım için sebebi bu olamaz direkt ana kaynakta bu hatayı alıyorum
1- serveri kurarken freebsd içindeki sourceyi mi kullanıyorsunuz yoksa winrardaki game/db src sini freebsd atıp onu mu kullanıyorsunuz.
2- oyunu sorunsuz açtım derleyip çalıştırıyorum o kısımda problem yok fakat oyun içerisinde bi kaç tane slot kestikten sonra 1-2 kez /go a vb kodla veya yüzükle teleport olduğumda haritalara bi anda client crash veriyor.
hiç slot kesmeden 3-5-10 sefer /go a vb kodla veya yüzükle teleport olduğumda haritalara bi anda client crash veriyor.
herhangi bi syserr yok direkt crash alıyorum.
serverde hiç bir editleme vs yapmadığım için sebebi bu olamaz direkt ana kaynakta bu hatayı alıyorum
Son düzenleme:
- Konular
- 20
- Online süresi
- 17d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 1,575
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 23
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 141
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 1,364
- DevLira
- 3
Teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)