- Konular
- 1
- Online süresi
- 3d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 3 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 680
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
SA. Metin2Release.exe mi bu
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,416
- DevLira
- 44
Belli ki bu işlerde yenisiniz önce gerçekten bir araştırma yapın sonra bu alt yapıya girişin iyi akşamlarSA. Metin2Release.exe mi bu
- Konular
- 1
- Online süresi
- 3d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 3 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 680
- DevLira
- 0
@Razuning Yani evet mi hayır mı anlamadım.SA. Metin2Release.exe mi bu
Eline sağlık bişeyler yapmışsın ama, ürün ortaya koyupta bilmiyosan kullanma demek nasıl bi mantık.
Başka bir files ı tek denemede çalıştırdım. Bunu da çalıştırmak için 2 gün boyunca araştırma yaptım.
Ama bazıları gelip sorun ne nasıl çözebiliriz yerine bilmiyosan kullanma yorum yapma git öğrende gel kafasında yorumlar yapınca etkili araştırma yapılamıyor!
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,416
- DevLira
- 44
Düz bir şekilde düzgün bir cümleyle anlattım başka filesle karşılaştırmanıza gerek yok bu filesi alıp geliştirip oyun açan hala geliştirme yapan ve bunu alıp farklılaştırıp satışını yapan bir çok insan var. @H4ZEJ @Forg1ven kişilerinden örnek verebilirim red2game 1-99 benim alt yapımla yapılmış files işi bilen insanlar gerçekten yapabiliyor sorun fileste değil sorun kullanımındadır. Binary yani full packi zaten var iken yok full packi yok gibi mesajlar atılmış. Clientte build aldığınız exe'yi full pack'e atmadan çalıştıramazsınız ki. Bunun böyle bir mantığı yok size oturup bir şeyler öğretecek ne zamanım var ne de başka bir şeyim kendi işlerimle ilgileniyorum ben dün ki çocuk değilim ki tepeden bakayım veya bu tür yorumlara maruz kalayım dediğim gibi bu işlere yenisiniz lütfen gidip bu konuda geliştirip kendinizi böyle bu alt yapıya girişin@Razuning Yani evet mi hayır mı anlamadım.
Eline sağlık bişeyler yapmışsın ama, ürün ortaya koyupta bilmiyosan kullanma demek nasıl bi mantık.
Başka bir files ı tek denemede çalıştırdım. Bunu da çalıştırmak için 2 gün boyunca araştırma yaptım.
Ama bazıları gelip sorun ne nasıl çözebiliriz yerine bilmiyosan kullanma yorum yapma git öğrende gel kafasında yorumlar yapınca etkili araştırma yapılamıyor!
- Konular
- 1
- Online süresi
- 3d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 3 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 680
- DevLira
- 0
@Razuning Teşekkürler, clientte build alıp onu atıcaz anladım, onu da denemiştim aslında ama yanlış yapmış olabilirim. Bidaha deniycem.Düz bir şekilde düzgün bir cümleyle anlattım başka filesle karşılaştırmanıza gerek yok bu filesi alıp geliştirip oyun açan hala geliştirme yapan ve bunu alıp farklılaştırıp satışını yapan bir çok insan var. @H4ZEJ @Forg1ven kişilerinden örnek verebilirim red2game 1-99 benim alt yapımla yapılmış files işi bilen insanlar gerçekten yapabiliyor sorun fileste değil sorun kullanımındadır. Binary yani full packi zaten var iken yok full packi yok gibi mesajlar atılmış. Clientte build aldığınız exe'yi full pack'e atmadan çalıştıramazsınız ki. Bunun böyle bir mantığı yok size oturup bir şeyler öğretecek ne zamanım var ne de başka bir şeyim kendi işlerimle ilgileniyorum ben dün ki çocuk değilim ki tepeden bakayım veya bu tür yorumlara maruz kalayım dediğim gibi bu işlere yenisiniz lütfen gidip bu konuda geliştirip kendinizi böyle bu alt yapıya girişin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)