Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Tartışma içerikli yorumlar silindi. Tartışmanıza başka bir yerden devam edin.

Son düzenleme:
dert etme kendi 28 eylülde açılmıştır. sahte hesaptır. eğitim setimi satın almamıştır. mmotutkunları sitesinde tartıştıgım hasanmacit adlı kullanıcıdır. karalama yapma amaçlı yazılmış bir yazıdır.. mmotutkunları formunda insanlar çok fazla egolu taraf tutulma vb. sebepler oldugu için faaliyetlerimi bitirdim ve bu forma taşındım o forumdaki hasanmacit denen ve bu forumdan engellenmiş kişi tarafından açıldıgını düşünmekteyim. adminler gerekeni yapar ve yoruma açıklama yaparlar. raporlama gerçekleştirildi. Çekemeyen ve zoruna giden insan sayısı oldukça fazla lütfen böyle insanların dediklerini umarsamayınız. iade işlemini zaten udemy gerçekleştiriyor istediğin an iade edebilirsin tabi önce satın alman gerek..
Ben o sitenin sahibiyim ve bana gönderdiğiniz özel mesaj ile bu yazdıklarınızı gördüm. Kimse için bi taraf tutma söz konusu olmadı hiç. Forum hakkında attığınız iftiraları kanıtlamakla yükümlüsünüz. Ayrıca forum hesabınız madde 40/f1 ve madde 39/f1 ihlali sebebi ile süresiz kapatılmıştı. İlgili kişiyle yaşadığınız tartışmanın alakası yok. Israrla aynı davranışları sergilemeye devam ettiğinizi görüyorum. Ayrıca forumun resmi kanalları (discord ve site) dışında ilgili kişiyle yaşadığınız sorunlar ihlal kapsamına girmiyor. Kısacası burada yaşadığınız sorunlar için özel mesaj atmayın.

Son düzenleme:
dert etme kendi 28 eylülde açılmıştır. sahte hesaptır. eğitim setimi satın almamıştır. mmotutkunları sitesinde tartıştıgım hasanmacit adlı kullanıcıdır. karalama yapma amaçlı yazılmış bir yazıdır.. mmotutkunları formunda insanlar çok fazla egolu taraf tutulma vb. sebepler oldugu için faaliyetlerimi bitirdim ve bu forma taşındım o forumdaki hasanmacit denen ve bu forumdan engellenmiş kişi tarafından açıldıgını düşünmekteyim. adminler gerekeni yapar ve yoruma açıklama yaparlar. raporlama gerçekleştirildi. Çekemeyen ve zoruna giden insan sayısı oldukça fazla lütfen böyle insanların dediklerini umarsamayınız. iade işlemini zaten udemy gerçekleştiriyor istediğin an iade edebilirsin tabi önce satın alman gerek..
Taraf tutma var diyorsun ama sürekli Multi hesap açıp takiliyorsun çok komik😂.

Taraf tutma var diyorsun ama sürekli Multi hesap açıp takiliyorsun çok komik😂.
konu ile ilgili muhattabım degilsin. lütfen rica ederim bu konu hakkında bir daha yorum atmayınız. bu forum konusunu nede başkasının forum konusunu böyle itamlarla doldurmayınız.

Son düzenleme:
Son kez uyarıyorum, konu altından bir daha tartışırsanız bu sefer gerekli işlemi yapmak zorunda kalacağım. Başka yerden tartışmanıza devam edebilirsiniz.

@SemihSEL Yorumlarınızda bir daha başka forumundan bahsederken x forumu diye bahsedin lütfen.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri