B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

virtualboxu güncellersen içe aktarım sorunsuz oluyor bilgiler için teşekkürler
sanal makine eski sürüm kullanıyom belkide o yüzden oldu dogrudur. freebds 13 kullandım saglıklı gayet.. sonuç olarak hersey sorunsuz aktif. bluidlerde öyle. tşk ederim. eline sağlık.

sanal makine eski sürüm kullanıyom belkide o yüzden oldu dogrudur. freebds 13 kullandım saglıklı gayet.. sonuç olarak hersey sorunsuz aktif. bluidlerde öyle. tşk ederim. eline sağlık.
semih bey eğitim setinizi aldım içinden patlıcan çıktı bu ne büyük saygısızlık derhal para iadesi istiyorum

semih bey eğitim setinizi aldım içinden patlıcan çıktı bu ne büyük saygısızlık derhal para iadesi istiyorum
:) ALMADAN ÖNCE İYİ ARAŞTIRSAYDIN ÖZELDEN SORULAR SORSAYDIN İŞİNE GELİRSE ALSAYDIN SANA KİMSE BİRŞEYİ ZORLA ALDIRMADI.

Kİİİ BENCE YENİ BASLAYANLAR İÇİN GAYET BAŞARILI BİR ÇALIŞMA KENDİSİNİ TEBRİK EDERİM.

dert etme kendi 28 eylülde açılmıştır. sahte hesaptır. eğitim setimi satın almamıştır. x sitesinde tartıştıgım hasanmacit adlı kullanıcıdır. karalama yapma amaçlı yazılmış bir yazıdır..x formunda insanlar çok fazla egolu taraf tutulma vb. sebepler oldugu için faaliyetlerimi bitirdim ve bu forma taşındım o forumdaki hasanmacit denen ve bu forumdan engellenmiş kişi tarafından açıldıgını düşünmekteyim. adminler gerekeni yapar ve yoruma açıklama yaparlar. raporlama gerçekleştirildi. Çekemeyen ve zoruna giden insan sayısı oldukça fazla lütfen böyle insanların dediklerini umarsamayınız. iade işlemini zaten udemy gerçekleştiriyor istediğin an iade edebilirsin tabi önce satın alman gerek..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri