kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler
Neyi ne alaka ? Devamlı birşeyler isteniyor adamdan yok şunu nasıl yaparım yok bunu nasıl yaparım bu adam para bile almıyor bir teşekkür bile almıyor kim ne hakediyor da bunları yapsın ? 5 tane sürüm paylaşmış yetmedi mi.

Neyi ne alaka ? Devamlı birşeyler isteniyor adamdan yok şunu nasıl yaparım yok bunu nasıl yaparım bu adam para bile almıyor bir teşekkür bile almıyor kim ne hakediyor da bunları yapsın ? 5 tane sürüm paylaşmış yetmedi mi.
knka birşey dicem şu forumda en negatif insan bence sensin konuyla alakası yok her konuya bir negatif yorumun var nerdeyse takip ettigimden deil ha her konuda varsın :D

knka birşey dicem şu forumda en negatif insan bence sensin konuyla alakası yok her konuya bir negatif yorumun var nerdeyse takip ettigimden deil ha her konuda varsın :D
Her konuda ben yokum. Arada saçma sapan yorumlar görünce konuya dahil oluyorum. Negatif ile alakası yok bunun adamın emeğine saygı bile duymuyorsunuz neyin negatifliğinden bahsediyosunuz tek düşündüğünüz şey yapsın etsin hazırlasın kursun video çeksin. Birazda insanlar çabalasın herşeyi files paylaşan adamlardan istemeyin.

Her konuda ben yokum. Arada saçma sapan yorumlar görünce konuya dahil oluyorum. Negatif ile alakası yok bunun adamın emeğine saygı bile duymuyorsunuz neyin negatifliğinden bahsediyosunuz tek düşündüğünüz şey yapsın etsin hazırlasın kursun video çeksin
Bazen o kadar saçma mesajlar geliyor ki cevap veresim bile olmuyor ciddiyim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 0, Misafir: 3)

Geri