kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar oncelıkle paylasım ıcın tesekkurler .Bu fılesı alt yapı olarak gelıstırmeye basladım. herhangı bır sorunu var mıdır ? kod eksıgı yada herhangı bı eksık olarak ? gerek konu sahıbı gerek de dıger uyelerden gelıstıren yada sorunları bılen varsa yazarsa cok memnun olurum
fix listesi var zaten ben bi sorununuda görmedim eskiden geliştirirken, gayet stabil mainline fixli files kullanabilirsin.

fix listesi var zaten ben bi sorununuda görmedim eskiden geliştirirken, gayet stabil mainline fixli files kullanabilirsin.
tamamdır çok teşekkür ederim geliştirmeye basladım zaten yınede bı sorayım dedım

chler gelmedi ya chyi açarken bi sorun yaşıyorum lib hatası libleri yüklemiştim

lib.md.so.5 hatası

Son düzenleme:
chler gelmedi ya chyi açarken bi sorun yaşıyorum lib hatası libleri yüklemiştim

lib.md.so.5 hatası
5 hatası değildir 6 dır çoğunlukla 6 hatası alınıyor gcc49 kurulu olması lazım ayrıca güncel libler at

5 hatası değildir 6 dır çoğunlukla 6 hatası alınıyor gcc49 kurulu olması lazım ayrıca güncel libler at
yok 5 hatası game taraflı diyo puttye chleri açarken güncel libleri derken filesin üzerindeki libleri indirdim libleri indirmeyi unutmayındaki

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri