noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

yav allah aşkına bu sorce dosyasını puttyde nereye atcaz

30 Gün sonra askerliğim bittiyor geldiğimde güncelleme ile geleceğim :)

30 Gün sonra askerliğim bittiyor geldiğimde güncelleme ile geleceğim :)filesi sourceyi mysql 5.6 ya çekerseniz ve drleyiciyi clang olarak freebsd 12.2 de güncel olarak derlenebilir hale getirirseniz ancak daha faydalı şekilde yararlanabileceğiz
filesi ve sourceyi freebsd 12.2 de clang ile derlemeye ve mysqlyi 5.6 ya clienti ise vs 2019 a çekerseniz ancak daha iyi şekilde yararlanabileceğiz bu şekilde mysql 5.5 e hapsolmuşken bazı panellerde uyuşmazlık çıktığında veya pkg komutunu freebsd 9.x lerde çalıştıramadığında baş ağrıtıyor ve bırakmak zorunda kalıyorsunuz

bu arada hayırlısı ile bitirmek nasip etsin hz.allah c.c

30 Gün sonra askerliğim bittiyor geldiğimde güncelleme ile geleceğim :)
Lütfen güncellemeleri yaparken konuya dosya olarak atmayın. Bir sürü düzeltme ekleme vs. yaptım. Aynı şekilde benim gibi filesa sistem eklemiş geliştirmiş arkadaşlar için bu durumu problem yaratacaktır.

Lütfen güncellemeleri yaparken konuya dosya olarak atmayın. Bir sürü düzeltme ekleme vs. yaptım. Aynı şekilde benim gibi filesa sistem eklemiş geliştirmiş arkadaşlar için bu durumu problem yaratacaktır.
Sanmıyorum ki sadece düzeltmeler yapsın lycan ekleme gelebilir ek olarak sistemler o yüzden benim düşüncem dosya olarak gelicektir. Belki yeni konu bile açılabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)

Geri