- Konular
- 39
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 7mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 829
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 15,210
- DevLira
- 30
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
oldu paşam burdaki herkes sen kusursuz oyun ve files iste diye gecesini gündüzüne vericekkızarım tabi aga , bu arada files çöp
istersen sana oyunda açsınlar oturduğun yerden para kazan
- Konular
- 6
- Online süresi
- 2d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 7 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 11
- MmoLira
- 50
- DevLira
- 0
ne demek şimdi bu?oldu paşam burdaki herkes sen kusursuz oyun ve files iste diye gecesini gündüzüne vericek
istersen sana oyunda açsınlar oturduğun yerden para kazan
altyapı filesten bahsediyoruz insanlar bu filese güvenip oyun açıcak , sistem ekliyecek bir altyapı files için warning vermesi ne kadar normal olabilir? cahilliğine veriyorum
- Konular
- 39
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 7mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 829
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 15,210
- DevLira
- 30
Bos yapiyorsun. kendin diyorsun altyapine demek şimdi bu?
altyapı filesten bahsediyoruz insanlar bu filese güvenip oyun açıcak , sistem ekliyecek bir altyapı files için warning vermesi ne kadar normal olabilir? cahilliğine veriyorum
Madem kullaniyorsun duzeltirsin. herseyi paylasandan bekleyen birisin. belesciligine veriyorum.
- Konular
- 6
- Online süresi
- 2d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 7 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 11
- MmoLira
- 50
- DevLira
- 0
ücretsiz paylaşılan filesin neyin beleşciliğini yapayim bu cevabınla max 18 yaşında olduğunu belli ettin bu sana verdiğim ilk ve son primdir dahada bakmamBos yapiyorsun. kendin diyorsun altyapi
Madem kullaniyorsun duzeltirsin. herseyi paylasandan bekleyen birisin. belesciligine veriyorum.
- Konular
- 39
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 7mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 829
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 15,210
- DevLira
- 30
Kendini zor dusuruyorsun. ucretsiz paylasim diyorsun paylasimci isterse destek verir isterse vermez. senin gibiler yuzunden kimse bisey paylasmak istemiyor bu forumda. warning varsa arastirir kapatmayi denersin. Yapamiyorsan konuyu baltalama. Ucretsiz files kullanip oyun acacaksan bu senin sorumlulugunda bir warning yuzunden oyunun cökmez merak etme. Senin files denedigin kadar oyun actim ben. Yapamadigin birsey icin niye paylasiyorlar files cop diyemezsin.ücretsiz paylaşılan filesin neyin beleşciliğini yapayim bu cevabınla max 18 yaşında olduğunu belli ettin bu sana verdiğim ilk ve son primdir dahada bakmam
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)